TOMSHOO комплект съдове за готвене – 22 броя за къмпинг

С този разнообразен комплект готварски съдове можете да прекарате чудесно на къмпинг

Идва лятото и все по-често ще прекарваме времето си сред природата. Но когато сме на туризъм или къмпинг, далеч от домашната кухня, също се нуждаем от удобства за хранене. Можем да си ги осигурим с къмпинг комплект готварски съдове.

22 броя съдове и прибори включва готварският къмпинг комплект TOMSHOO, предлаган сега изгодно само за €20,99 в глобалния онлайн магазин Cafago – доставката е от европейски склад (срещу €6,68) в рамките на няколко работни дни. Комплектът включва всичко необходимо за бързо приготвяне на храна на открито, вкл. тенджера, тиган, чайник и прибори, както и раница, в която да ги носите.

Комплектът готварски съдове и прибори съдържа всичко необходимо, когато сме на открито

Комплектът е подходящ за използване от 3-ма души. По-конкретно, този комплект готварски съдове съдържа 1 тенджера, 1 тиган, 1 чайник, 3 чинии, 3 чаши, 3 калъфи за чаша, 3 сгъваеми кутии, 1 нож, 1 черпак, 1 карабинер, 1 кърпа за съдове, 1 кана за вода, 1 чанта за съхранение и 1 мрежеста чанта за носене.

Тенджерата, тиганът и чайникът са изработени от анодизирана алуминиева сплав, незалепваща се и лесна за почистване. Неплъзгащите се дръжки осигуряват лесно захващане, освен това са сгъваеми за удобно съхранение и спестяване на място.

Почивката на открито е пълноценна, ако имаме удобствата за хранене, с които сме свикнали у дома

Чиниите, чашите и ножът са изработени от неръждаема стомана, устойчива на корозия, надеждна и издръжлива. Гумените ръкави за чаши предпазват ръцете от топлината.

Каната за вода има водоустойчива, непропусклива подплата, която може да задържа вода, сгъва се до плоско състояние с цел лесно съхранение. Целият комплект готварски съдове може да бъде пъхнат в мрежестата чанта за удобно носене.

Срещу скромна сума ще получите комплект от 22 броя готварски съдове и прибори

Разглежданият комплект от 22 готварски съдове и прибори е изключително удобен за къмпинг, туризъм, пикник, барбекю и други дейности на открито. Просто вземате със себе си леката чанта и може да сте сигурни, че ще имате желаните условия за храна, където и да сте на открито.

Можете да го купите изгодно тук: TOMSHOO комплект 22 броя готварски съдове – само за €20,99 с безплатна доставка от европейски склад (срещу €6,68) в рамките на няколко работни дни.

Коментар