Смарт часовници с удължена гаранция на лизинг и 0% лихва от А1

Смарт часовници от различни марки и на изгодни условия и цени предлага А1 през юни
(снимка: А1 България)

Богата селекция от смарт часовници с удължена гаранция от 2+1 години предлага през целия юни А1 България. В селекцията са избрани модели на добре познатите марки Huawei, Samsung и Xiaomi, които се предлагат на изгодни цени с план Unlimited Ultra от А1 за 24 месеца на лизинг, без оскъпяване. 

Смарт часовници Huawei

Сред смарт часовниците, част от промоцията, е един от най-новите модели на марката – Huawei Watch 4 Pro LTE Space Edition. Устройството разполага с подобрени функции за следене на здравето и над 100 режима на тренировка, сред които дори свободно гмуркане до 30 метра.

Освен това, моделът се отличава с уникален дизайн и изключителна здравина. Изработени от DLC титан от аерокосмически клас, корпусът и каишката на Huawei Watch 4 Pro LTE Space Edition са създадени да бъдат едновременно леки и здрави, предоставяйки космическо изживяване. 

Батерията на устройството е с интелигентна двуядрена структура и дава възможност за превключване между два различни режима. Стандартният режим осигурява живот от 3 до 4,5 дни спрямо натовареността, а в режим на ултрадълъг живот – батерията издържа от 14 до цели 21 дни. Благодарение на тази функционалност, часовникът се адаптира към предпочитанията на своя собственик. 

През настоящия месец смарт часовникът може да бъде закупен на лизинг с 0% лихва и с 3-годишна удължена гаранция. Освен този модел, част от предложението на А1 е и Smart Watch Huawei GT4 46mm в цветове Black, Green и Grey, както и по-малкият модел Smart Watch Huawei GT4 41mm – в Light gold, White, Silver и Green.

Смарт часовници Samsung

Samsung Galaxy Watch 6 44mm LTE Black е още един модел, част от селекцията смарт часовници на лизинг с 0% лихва и удължена гаранция, които А1 предлага през юни. Удобен е за носене навсякъде – по време на тренировка, работа и дори по време на сън. С новата функция Sleep Coaching потребителите могат да получават ценни съвети за качеството на съня си и как да го подобрят.

Освен това, притежателите на този смарт часовник винаги ще се чувстват спокойни за своето здраве или това на близките с функцията Fall Detection, която регистрира опасности в случай на инцидент. Само с няколко натискания на Home бутона можете да извикате спешна помощ или да се обадите на близък. 

Дисплеят на модела е със здраво стъкло от сапфирен кристал и разполага с рейтинги IP68 и 5ATM, които гарантират издръжливост под вода и при силен натиск. Също така е с 20% по-голям и с 30% по-тънка рамка, превръщайки се в най-големия екран на часовник Galaxy досега. 

Част от селекцията са и други модели на Samsung, сред които Samsung Galaxy Watch 6 40mm LTE Cream, Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm LTE, Galaxy Watch 5 Pro 46mm LTE и други. 

Смарт часовници Xiaomi

Smart Watch Xiaomi S3 Black е един от най-новите модели на марката, който предлага редица иновативни функции в съчетание с нестандартен дизайн. Устройството е и първият смарт часовник, който дава възможност за смяна не само на каишките, но и на рамката, като по този начин осигурява на своя собственик неограничена свобода за персонализиране.

Освен това Xiaomi Watch S3 предлага избор от стотици циферблати, голям, 1,43-инчов дисплей и поддържа над 150 спортни режима, за да правиш това, което обичаш.

Със своята независима двулентова GNSS система, Xiaomi S3 Black извършва прецизно позициониране с цели 5 спътника, като по този начин подобрява приемането на сигнала със 100% и успява да улови движенията по-бързо и точно. 

Xiaomi S3 Black e подходящ избор за смарт часовник за хора, които искат да изразят себе си с модерно носимо устройство. Моделът се предлага на лизинг с 0% лихва, заедно с план Unlimited Ultra и 3 години удължена гаранция от А1.

Коментар