Нетера привлече опитен експерт в Консултативния съвет

“Присъединявам се, привлечен от стратегията, амбицията и енергията на Нетера”, заяви Саймън Вай
(снимка: Нетера)

Доставчикът на телекомуникационни услуги Нетера обяви втория мандат на своя Консултативен съвет. Компанията прие като нов член Саймън Вай, старши партньор в Кеймбридж Мениджмънт Консултинг (Cambridge Management Consulting) и опитен международен експерт в областта на телекомуникациите.

Богатият опит на Вай ще бъде ценен актив за Нетера, докато компанията се развива в непрекъснато променящата се телекомуникационна среда, посочиха от телеком доставчика.

„Присъединявам се, привлечен от стратегията, амбицията и енергията на Нетера. Бях силно впечатлен от фокуса ѝ да предоставя на бизнеса глобална свързаност, управляеми дейта център услуги, облачни решения и услуги за киберсигурност, всички с минимална намеса и автоматизиран подход”, коментира Вай.

Той изтъкна и факта, че компанията е успяла да превърне 80% от клиентите си в свои промоутъри. Вай ще помага на екипа да увеличи приходите, да разработи бизнес планове и да се съсредоточи върху изключително важните си цели (WIGs).

От предишните членове в съвета остава Густаво Бърние, управляващ директор и член на изпълнителния съвет на Дизайнит (Designit). Неговото присъствие ще гарантира приемственост и ценни идеи, поясниха от Нетера.

Постоянни членове на съвета са Невен Дилков – основател и главен изпълнителен директор на Нетера, Мая Калчева – главен изпълнителен директор на Neterra.TV и оперативен ръководител „Маркетинг и комуникации” на Нетера Груп, и Джордж Шлосарек – неизпълнителен директор на Нетера.

Невен Дилков планира да привлече и други членове, които споделят ценностите на компанията и ще са от полза със своя опит за постигане на стратегическите цели на Нетера и подобряване на оперативната ѝ ефективност.

Нетера се стреми да обедини разнообразна група опитни експерти в областта на телекомуникациите и технологиите. Техните колективни познания ще осигурят ценни идеи и насоки за изпълнителния екип, посочиха от компанията.

Коментар