Swiitol C18 Pro 18W – бърз и прецизен лазерен гравир

Swiitol C18 Pro е мощен, бърз и прецизен лазерен гравир на отлична цена

Ако искате да отключите своята креативност, лазерният гравир е отличен инструмент за тази цел. Сега е точният момент да се сдобиете с подобно устройство и да направите трайно впечатление с творчески умения или с подарък. Представяме едно устройство, което закслужава специално внимание.

Бърз и прецизен лазерен гравир, с много добри характеристики, се предлага изгодно в глобалния онлайн магазин Cafago – това е моделът Swiitol C18 Pro 18W, който струва само €269,99 след купон за отстъпка SYHUK3 и безплатна доставка от европейски склад. Подходящ е както за любители, така и за професионалисти.

Swiitol C18 Pro идва с усъвършенствана дънна платка за бърза обработка на данни

Моделът използва 50-мм лазер 15-18 W, който може да гравира със скорост до 3000 мм в минута върху площ от 400 кв.мм! С подобрено фокусиране и функции за безопасност, съчетани с управление от мобилно приложение или от настолен компютър, Swiitol C18 Pro ще удовлетвори нуждите и на начинаещи потребители, и на опитни професионалисти.

Swiitol C18 Pro е прецизно устройство, с 0,08 мм² размер на петното. Лазерът се поддържа с винтов прът, интегриран със стъпковия двигател, който осигурява надеждно движение на лазера. Същевременно лазерът е достатъчно мощен, за да реже с лекота 15 мм липово дърво, 11 мм акрил и 6 мм дървесни влакна със средна плътност (MDF).

Мощният лазер на Swiitol C18 Pro реже дърво с дебелина до 15 мм

Освен това моделът може да се използва и с повърхности като шперплат, непрозрачен акрил, ABS пластмаса, кожа, неръждаема стомана, керамика, стъкло, крафт хартия и др. Като потребител на този гравир, можете да избирате от широка гама аксесоари, които допълват функционалните възможности на устройството.

Swiitol C18 Pro е оборудван с усъвършенствана 32-битова дънна платка за по-бърза обработка на данни. Машината може да бъде свързана към популярен софтуер за лазерно гравиране като LaserGRBL или LightBurn и е съвместима с Windows и Mac компютри. Потребителите на iOS и Android могат да използват приложението Burnlab за пълен мобилен контрол на устройството.

Swiitol C18 Pro се контролира удобно от мобилно или настолно приложение

Нещо повече, този гравир не изисква от потребителя да носи защитни очила по време на процеса на гравиране. Моделът се предлага с вграден протектор, който филтрира 97% от UV светлината. Но за по-голяма сигурност и безопасност, препоръчително е хората наоколо да носят предпазни очила и да държат гравира далеч от домашни любимци.

Swiitol C18 Pro ще ви позволи да правите гравюри на воля, да ги проектирате и коригирате според нуждите си. Всичко това от комфорта на вашия дом, без да се налага да посещавате специализирани студия. Нещо повече, може самите вие да предлагате професионални услуги за гравиране.

Swiitol C18 Pro ще ви позволи за творите удобно от дома си и на достъпна цена

Комплектът на устройството включва всичко необходимо за бързо сглобяване и пускане на гравира в действие. Независимо дали сте любител, който иска да се занимава с лазерно гравиране, или професионалист, който не прави компромис с перфектното изрязване, моделът ще посрещне нуждите ви.

Можете да купите лазерния гравир изгодно тук: Swiitol C18 Pro 18W Laser Engraving Machine – за €269,99 след купон за отстъпка SYHUK3 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар