AOC GAMING C27G2Z3/BK: извит монитор за гейминг

Fast VA панелът осигурява картина с висококонтрастно съотношение от 4000:1
(снимка: AGON by AOC)

Брандът за геймърски монитори AGON by AOC пусна новия AOC GAMING C27G2Z3/BK – извит 27-инчов Full HD модел с висока производителност. Проектиран да привлече както състезателните играчи, така и играещите отвреме-навреме, C27G2Z3/BK предлага впечатляваща честота на опресняване от 280 Hz, до 1 ms GtG и 0,5 ms MPRT времена за реакция, както и висококонтрастен Fast VA панел с  извивка 1500R, и всичко това на достъпна цена.

1500R извивката на AOC GAMING C27G2Z3/BK обгръща потребителя в геймърския свят, като му осигурява потапящо изживяване, което го привлича по-дълбоко в действието. Извитият 27-инчов екран предлага по-естествено и комфортно визуално изживяване и намалява напрежението в очите и умората по време на продължителни гейминг сесии.

Независимо дали по време на улични състезания във високоскоростна симулация или при изследването на обширни отворени светове, извивката на C27G2Z3/BK подобрява усещането за присъствие и ангажираност на играча, подчертаха от AOC.

Скоростта на опресняване от 280 Hz на AOC GAMING C27G2Z3/BK надхвърля сегашния стандарт при електронните спортове от 240 Hz и осигурява ултра плавна и отзивчива игра, която дава на геймърите предимство при бързите състезателни заглавия.

Мониторът може да постигне до 1 ms GtG време за реакция при най-високата overdrive настройка, което гарантира, че призрачните ефекти и замазването при движение са практически елиминирани. Така картината е чиста и ясна по всяко време.

За още по-плавно изживяване C27G2Z3/BK включва и MBR (Motion Blur Reduction) настройка, при която се използва стробиране на подсветката и така се постига 0,5 ms MPRT (Moving Picture Response Time), което допълнително подобрява яснотата при движение.

Извитият 27-инчов Full HD предлага по-естествено и комфортно визуално изживяване
(снимка: AGON by AOC)

Fast VA панелът на AOC GAMING C27G2Z3/BK осигурява картина с висококонтрастно съотношение от 4000:1, с дълбоко черно и живи цветове. Съответствието на стандарта HDR10 позволява на монитора да изобразява по-широк обхват от яркост и цветови нива и така да извежда и най-фините детайли в тъмни и светли сцени.

Full HD резолюцията (1920×1080) е фин баланс между яснота и производителност и позволява дори на видеокарти от среден клас да постигат впечатляващите 280 Hz на монитора, за да могат потребителите да се насладят на игра с много кадри в множество заглавия.

За елиминиране на накъсването и насичането на картината AOC GAMING C27G2Z3/BK поддържа технологията Adaptive-Sync, която синхронизира честотата на опресняване на монитора с изхода на видеокартата за гладко игрово преживяване. Тази технология е съвместима с NVIDIA и AMD графични процесори, така че по-голямата част от потребителите могат да се насладят на плавна игра.

Стабилната стойка се настройва до 130 мм по височина, може да се накланя и завърта
(снимка: AGON by AOC)

C27G2Z3/BK включва стабилна настройваща се стойка с възможност за движение до 130 мм по височина, накланяне и завъртане, което позволява на потребителя да намери перфектния зрителен ъгъл за своята гейминг зона. Тънките рамки на монитора и елегантният му дизайн го правят атрактивно допълнение към всяка конфигурация, а опцията за VESA монтаж предлага допълнителна гъвкавост за монтаж на стена или заедно с други екрани.

AOC GAMING C27G2Z3/BK ще бъде наличен на българския пазар от края на юни 2024 г., с 3 години гаранция, на препоръчителна крайна цена от 466 лв. с ДДС.

Коментар