Доживотен Microsoft Office 2021 и Windows 11 – от €10 на разпродажба в Godeal24

Не можете да свършите много работа на компютъра без правилните софтуерни приложения. Например, ако искате да напишете дълго писмо, имате нужда от решение за текстообработка. Имате нужда също от софтуер за електронни таблици, за да следите показателите, свързани с вашия бизнес.

С толкова много нужди от надежден офис софтуер, няма причина да търсите по-далеч от доказания фаворит. Сега можете да получите доживотен лиценз за Microsoft Office Professional 2021 на цена от само  €28,75 (вместо официалната от €299) в специалната разпродажба Godeal24 Software Sale, като използвате код „GG62”. Този лиценз идва с Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access и безплатната версия на Teams. След като направите покупката, можете да инсталирате всяко приложение на един РС за цял живот без повтарящи се разходи или скрити такси.

Ако нямате нужда от всички тези приложения, вижте офертата за MS Office 2019 Professional, която само за €20 предлага същите функции, с изключение на Teams. Възползвайте се от тази възможност, за да се сдобиете с надеждно Office решение със специална отстъпка.

Най-добра стойност! 62% отстъпка за Microsoft Office! (купон “GG62”)

Надграждането на вашата операционна система е чудесен начин да дадете на по-стар компютър част от функционалността на по-нова машина. Сега можете да получите Windows 11 Professional само за €13,55 вместо за €199 в Godeal24. С новодобавени AI функции, като Windows Copilot, който помага при навигиране в различни задачи, Windows 11 Pro ще ви позволи ефективно да рационализирате и организирате вашия работен процес и съответно ще раздели вашите данни. Осигурете на себе си или на екипа си безпроблемна интеграция и най-новите функции на Windows на намалена цена за ограничен период от време.

Големи отстъпки за Windows: (купон “GG50”)

Вземете изгодно пакет с 62% отстъпка (купон “GG62“)

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! (купон “GG50“)

Още РС инструменти на най-добри цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалени цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows и MS Office на най-добрата цена. Насладете се на безпроблемно пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, която изпраща софтуера директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и безпроблемно използване на продукта!

Свържете се с Godeal24: service@godeal24.com

спонсорирана публикация