Предстоящо: Career Show 2024 в пет български града

Ежегодно Career Show се посещава от над 4000 професионалисти
(снимка: Career Show)

Career Show, мащабно кариерно събитие за професионално и личностно развитие, събира ежегодно най-желаните работодатели на България, за да ги срещне с хиляди млади и опитни таланти. Предстоящото издание 2024 ще се състои през октомври в пет български града.

Ежегодно събитието се посещава от над 4000 професионалисти, търсещи нова и по-добра работа в различни сфери. Допълнителните активности на събитията дават възможност на посетителите да почерпят от опита на видни експерти и доказани професионалисти от бизнес екосистемата и обществения живот.

Личности като Деси Стоянова, Левон Хампарцумян, Мадлен Алгафари, Ивайло Пенчев са били специални гост-лектори на Carer Show, за да споделят своите съвети и експертиза с участниците. По време на събитието на 2 октомври т.г. в Арена Армеец ще се състоят и снимки на живо на подкаста на Career Show с водещ Александър Кадиев.

Освен в София, Career Show 2024, на което TechNews.bg е официален партньор, ще се проведе в още 4 български града:

⦁ София, 2 октомври, Арена Армеец

⦁ Пловдив, 8 октомври, Международен панаир

⦁ Бургас, 11 октомври, Конгресен център

⦁ Варна, 15 октомври, Галерия “Графит”

⦁ Русе, 18 октомври, Хотел Рига

“Благодарим на TechNews.bg, че подкрепя Career Show в мисията ни да улесним контакта между бизнеса и амбициозните и талантливи професионалисти на България. Всяка година имаме удоволствието да посрещнем стотици работодатели, които доказват, че възможностите за реализация и развитие у нас са наистина неограничени”, споделиха организаторите.

“Най-голямото удовлетворение за нас е, че можем да помогнем на хиляди професионалисти по пътя към кариерния връх. Подкрепата на нашите партньори е основополагаща за успеха на събитието и стотици сбъднати мечти”, допълниха от Career Show.

Участието в събитията е напълно безплатно след задължителна регистрация.