Вземете оригинален Microsoft Office 2021 и Windows 11 за цял живот – само от €10 в Godeal24

Популярните приложения като Word, Excel и PowerPoint са задължителни за дигиталната продуктивност при изпълнение на всякакви задачи. Но те са доста скъпи, ако плащате за използването им всеки месец или на годишна база. Алтернативата е да получите малко по-стар доживотен лиценз за Microsoft Office – точно това можете да направите с ограничената във времето разпродажба на Godeal24.

Сега е вашият шанс да получите доживотен лиценз за Microsoft Office Professional 2021 само срещу €28,75 (вместо €299) с код „GG62” по време на Софтуерната разпродажба на Godeal24. Този доживотен лиценз за версията на Windows Office 2021 Professional предлага Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access и безплатната версия на Teams под формата на незабавно изтегляне и зарежда приложенията директно във вашето стартово меню. Напълно съвместим с Windows 10 и Windows 11, всеки софтуерен ключ е доживотен лиценз за едно Windows устройство.

Ако нямате нужда от всички тези приложения, вижте офертата за MS Office 2019 Professional, която е на цена от само €20 и предлага същите функции, с изключение на Teams. Microsoft Office е полезен инструмент за стартиране на вашите проекти.

62% отстъпка за доживотен Microsoft Office! (купон “GG62”)

Надградете вашата операционна система с Windows 11 Professional, включително криптиране на устройството с BitLocker, събуждане и заключване, DirectX 12 Ultimate и други функции, само за €13,55 (вместо €199) сега в Godeal24. Windows 11 Pro е ефективна надстройка на по-стари операционни системи. Включеният в нея Windows Copilot ви дава достъп до интегриран AI чатбот – задавайте въпроси, генерирайте текст, създавайте изображения и дори код. Направете пълен ъпгрейд на вашия РС за по-малко от половината от регулярната цена.

Огромни отстъпки за Windows OS: (купон “GG50”)

Вземете изгодно пакет с 62% отстъпка (купон “GG62“)

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! (купон “GG50“)

Още РС инструменти на най-добрите цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалените цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows и MS Office на най-добрата цена. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, която изпраща софтуера директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и безпроблемно използване на продукта!

За връзка с Godeal24: service@godeal24.com

спонсорирана публикация