А1 предложи „интернет в автомобила” в партньорство с Vodafone

Където и да пътуват, потребителите на услугата “Интернет в автомобила” могат да общуват, да се забавляват и работят онлайн (снимка: А1 България)

А1 България става официален и единствен партньор на Vodafone Business в страната за услугата “Интернет в автомобила” (IITC), която позволява на производителите да предлагат на своите клиенти автомобили с достъп до интернет в 32 държави по света, сред които и България. 

А1 е първата компания у нас, която предлага такава възможност. Чрез партньорството с Vodafone телекомът ще осигури на клиентите си достъп до най-голямото европейско пространство за иновативната услуга.

“Интернет в автомобила” комбинира новата технология за интернет на нещата (IoT) с местните доставчици на мобилни интернет услуги, превръщайки автомобила в напълно функционална точка за достъп, захранваща интегрирани интернет услуги в автомобила за всички популярни приложения, персонализирани информационно-развлекателни дейности и Wi-Fi.

Услугата предлага комуникационна свързаност в повече от 30 държави, ако е включена от производителя на автомобила като предплатен план за данни или безплатен пробен период. Където и да пътуват, потребителите могат да ползват локално съдържание, както и роуминг услуга зад граница.

А1 подчерта, че това е услуга с предвидими и прозрачни разходи за крайните потребители, независимо от това какво устройство или план за данни притежават – за да играят, стриймват или работят онлайн, по време на пътуване.

„Интернет в автомобила ще предостави на потребителите непрекъсната свързаност, без значение от локацията, благодарение на нашата мобилна мрежа, която е най-бързата в България”, сподели Майя Раковска, директор „Продукти, услуги и роуминг” в А1 България.

Като използва платформата за управлявана свързаност на Vodafone Business IoT с над 175 милиона свързани устройства и широката мрежа от партньори на компанията, A1 дава възможност на производителите да предлагат на шофьорите “свързаност като у дома”, без да се налага да договарят индивидуални споразумения с множество оператори.

Благодарение на партньорството с Vodafone, всички необходими условия и договорености са осигурени, за да могат производителите на автомобили  да предоставят комплексна услуга, уточниха от А1 България.

Коментари по темата: „А1 предложи „интернет в автомобила” в партньорство с Vodafone”

добавете коментар...

  1. Станчо Горският

    …благодарение на нашата мобилна мрежа, която е най-бързата в България”, …
    Д….а, ш….а, реклама, д…а. Не става ясно как горното ще помогне в чужбина…

Коментар