Acronis True Image се завръща: киберзащита за дома и офиса 

Acronis True Image е лесен за използване, благодарение на интуитивния си интерфейс
(екранна снимка: Acronis True Image)

Продуктът за киберзащита Acronis Cyber Protect Home Office се връща към оригиналното си име Acronis True Image. Потребителите по целия свят могат да тестват новата версия, която предлага подобрена производителност и възможности за сигурност в отговор на съвременните киберзаплахи.  

Стартирал през далечната 2003 година, Acronis True Image е добре познат продукт, създаден специално за домашни потребители. Софтуерът предлага уникална киберсигурност, както и решение за бекъп, като защитава дигиталния живот на потребителите.

Последната версия включва подобрения за оптимизиране на сигурността и производителността. Потребителите остават защитени с интегрирана киберзащита, включваща антирансъмуер, антималуер и бекъп

Acronis True Image, според компанията, е единственият цялостен инструмент за защита на данни за лични нужди, семейства и домашни офиси. Той осигурява лекота на използване с интуитивния си интерфейс, възможности за киберсигурност и бекъп и възстановяване с едно кликване.

Потребителите могат да защитят до пет компютъра (Windows и macOS) с един абонамент, както и неограничен брой мобилни устройства и таблети. Acronis True Image съхранява и защитава над 42 хиляди терабайта потребителски данни в облака и хиляди допълнителни терабайта на локални устройства.

Над 5,5 милиона потребители по света използват Acronis True Image за защита на своите най-чувствителни данни. Всеки месец компанията блокира инциденти с малуер, с които се сблъскват над 20% от потребителите с активен абонамент. Освен това, само през първата половина на 2024 година Acronis True Image е спрял приблизително 12 хиляди атаки с рансъмуер.

Допълнителните функции на Acronis True Image включват клониране на дискове и дистанционно управление. Функциите за защита на идентичността и киберзастраховане са достъпни за клиентите в САЩ, които притежават лицензи за премиум версиите на решението. 

В тази последна версия функциите за сигурност на продукта са подобрени, за да предложат защита в реално време, защита от незаконен крипто-добив, оценки на уязвимости и антивирусни сканирания – всички поддържани от технологията за сигурност на Acronis.

Официална страница: Acronis True Image

Коментар