27-инчов Philips Evnia – създаден за екшън игри

Fast VA панелът на Evnia работи четири пъти по-бързо от конвенционален VA панел
(снимка: MMD)

MMD, лицензиран партньор на Philips Monitors, добави нов модел към линията геймърски Evnia. 27-инчовият Evnia 27M2C5200W осигурява всичко необходимо на геймърите, така че да извлекат максимума от всеки вид екшън сценарий.

С щедър извит екран за по-голямо потапяне в действието, Fast VA панел, 280 Hz честота на опресняване и светкавично бързо време за реакция на движеща се картина (MPRT) от 0,3 милисекунди, този монитор обещава да бъде мощен нов съюзник на геймърите в игровото пространството.

Проектиран с мисъл за високоскоростен гейминг, Philips Evnia 27M2C5200W е оборудван с множество функции, позволяващи на потребителите да изпитат любимите си екшън игри в пълната им мощ. Fast VA панелът работи четири пъти по-бързо от конвенционален VA панел и предоставя ясни изображения дори при най-високите скорости.

Същевременно, бързото време за реакция на движеща се картина MPRT от 0,3 милисекунди осигурява безпроблемна и гладка игра без никакво замъгляване или размазване.

27-инчовият извит екран поддържа подобрен Full HD формат 16:9 1920×1080 пиксела
(снимка: MMD)

Но това далеч не е всичко. Ускорената честота на опресняване от 280 Hz означава, че дори и най-бързите действия на екрана се предоставят с безупречна точност, докато малкото входно закъснение гарантира, че всяко докосване или трепване на ръката се изпълняват незабавно на екрана за неповторимо предимство в скоростни състезателни игри.

Гейминг режимът SmartImage добавя още повече удоволствие към изживяването с разнообразие от опции, които адаптират изображенията на монитора според типа игра, а интелигентният мерник Smart Crosshair осигурява по-точен прицел в шутър заглавия.

В допълнение към тези функции за подобряване на геймплея, Philips Evnia 27M2C5200W е истинско удоволствие за очите. Неговият 27-инчов извит екран разполага с 16:9 1920×1080 подобрен Full HD формат за красиви реалистични изображения с приятен ефект на потапяне в действието.

HDR10 допълнително повишава визуалната производителност на този монитор с изключителна яркост, контраст и цвят за още по-богато визуално изживяване, независимо дали потребителите играят, гледат филми или обработват снимки.

Няма геймър, който да играе „само една игра” и затова Philips Evnia 27M2C5200W включва няколко уелнес функции, които осигуряват оптимален комфорт по всяко време. Екранът може да се накланя, завърта и регулира на височина според предпочитанията на потребителя, докато функции като LowBlue и Flicker-free режимите осигуряват комфорт за очите.

Екранът може да се накланя, завърта и регулира на височина според предпочитанията
(снимка: MMD)

Този монитор е произведен и с грижа за околната среда. Опаковката е от 100% рециклируем материал, а корпусът е изработен без живак и PVC/BFR и отговаря на множество екологични и енергийни стандарти, включително RoHS, CB, TUV/ISO9241-307, CE Mark и FCC.

Philips Evnia 27M2C5200W вече е наличен за покупки в търговската мрежа у нас на препоръчителна цена на дребно от 449 лв. с ДДС.

Коментар