Да почистим басейна с безжичния робот KOSGHO

Този робот ще почисти басейна педантично, без да ви създава грижи

Хората с къщи и дворове имат привилегията да си построят собствен басейн, за да се разхлаждат в жегите през лятото. Е, това удоволствие изисква постоянни грижи по поддържане на хигиената. Какво ще кажете за един страхотен помощник – безжичен робот за почистване на басейна.

Много изгодно предложение за такава машинка идва от глобалния онлайн магазин Cafago – моделът KOSGHO Cordless Robotic Pool Cleaner струва сега само €109,99 (отстъпка от 64% е обявил търговецът) и се доставя бързо от европейски склад (срещу такса от $9,91).

KOSGHO събира листа, пясък, чакъл и други замърсители на басейна

Роботизирана машинка за почистване на басейни се отличава с безжичен дизайн. Това означава да кажете сбогом на досадните заплетени кабели и да освободите ръцете си, докато роботът върши своята работа. Подобен уред е много подходящ за собствениците на къщи за гости, които предлагат и екстрата басейн.

KOSGHO издържа до 120 минути с едно зареждане на батерията, която има капацитет 5200mAh. Презареждането ѝ отнема 3-4 часа. Когато батерията е изтощена, роботът спира автоматично близо до стената на басейна и можете да го извадите лесно с включената в комплекта кука.

KOSGHO е безжичен, тоест ще ви спаси от досадните кабели

Двойните мощни мотори, с две независими стъргала, и огромният всмукателен отвор събират ефективно листа, пясък и чакъл от дъното на басейна. Роботът е способен да се катери по наклон до 18°, а системата за контрол се настройва към типа повърхност на басейна.

KOSGHO е подходящ за басейни с различна форма – правоъгълник, елипса, кръг и др. Има три режима на работа, в зависимост от вида на басейна – за кръгли басейни, за такива с извита форма и режим по подразбиране, който е приложим за всякакви формати.

С едно зареждане KOSGHO може да работи до 2 часа

Почистващият робот има компактни размери 33×33х15 см и тежи около 3,5 кг. Направен е от здрав ABS материал и е водоустойчив по стандарта IPX8. Разполага с филтър 180 um. Доставя се в комплект с всички необходими принадлежности, вкл. захранващ адаптер (110-220V), долен скрепер, болт, дръжка, кука и ръководство за потребителя.

Можете да купите робота тук: KOSGHO Cordless Robotic Pool Cleaner – за €109,99, с доставка от европейски склад (срещу $9,91) в рамките на няколко работни дни.

Коментар