Смартфони с до 80% отстъпка пуска А1 България

Смартфони на Apple, Samsung, Xiaomi и TCL са достъпни с голяма отстъпка от А1
(снимка: А1 България)

С настъпването на есенния сезон А1 България дава старт на промоционална кампания на смартфони с до 80% отстъпка на цени, започващи от 19,99 лв. в брой с план Unlimited Ultra. Сред специално подбраната селекция от устройства попадат модели от портфолиото на Apple, Samsung, Xiaomi, Motorola и TCL. Офертата е валидна до 30 септември.

Ето част от моделите в селекцията смартфони с до 80% отстъпка от цената, които А1 предлага през целия септември:

Apple iPhone 15

iPhone 15 е избор за любителите на фотографията, които искат да уловят всеки детайл със своя смартфон. Моделът разполага с 48 MP основна камера и 12 MP ултраширок обектив, както и 12-мегапикселова селфи камера.

Създателите на цифрово съдържание могат да издигнат проектите си на ново ниво, благодарение на висококачественото заснемане на кадрите, прецизната детайлност на изображението и безкомпромисната работа на телефона в екосистемата на Apple.

iPhone 15 е за любителите на мобилната фотография (снимка: A1 България)

Снимките не са единственото предимство на този модел. Легендарната за марката производителност е съчетана с още по-добро качество на разговорите, за да общувате спокойно без значение в каква среда сте – в спокойния офис, на натоварена градска улица или на конференция.

iPhone 15 е снабден с А16 Bionic чип, който дава възможност за бърза и плавна работа, дори при най-тежките игри.

През целия месец iPhone 15 128 GB е достъпен за клиентите на А1 срещу промоционална цена от 779,99 лева в брой с план Unlimited Ultra.

Samsung Galaxy S24

Този телефон предлага огромен набор от възможности, чрез които професионалистите могат да подобрят ефективността си в работата, благодарение на вградения AI асистент.

Специално създаден за Samsung, Galaxy AI е изкуствен интелект, който улеснява потребителя в ежедневните му задачи и открива допълнителни възможности за разгръщане на неговата креативност и продуктивност.

Samsung Galaxy S24 предлага набор от функции за интелигентна работа (снимка: А1 България)

Усъвършенствано търсене на елемент от снимка със Circle to Search, бърз езиков превод по време на разговор с Live Translate, преобразуване на гласов запис в текст с Transrcipt assist, обобщаване на записки с Note Assist – всичко това се крие в олекотения алуминиев корпус на елегантния Samsung Galaxy S24.

Интелигентната батерия издържа по-дълго време, за да отговори на наситения работен график, а 50-мегапикселовата тройна основна камера е напълно достатъчна и за най-взискателните към изображенията потребители.

През целия септември Samsung Galaxy S24 256 GB се предлага в разнообразни цветове срещу 829,99 лева в брой с план Unlimited Ultra от А1.

Samsung Galaxy A25 5G

Компактният Galaxy A25 5G постига оптимален баланс между качество, богат набор от функции, производителност и достъпна цена. Този модел е за потребители, които винаги търсят равновесие между полезност и практичност. Минималистичен дизайн, бърз, мощен и с достатъчно място за съхранение, моделът се вписва безпроблемно в интензивния начин на живот след края на лятото.

Samsung Galaxy A25 5G е смартфон за хората с интензивен начин на живот (снимка: А1 България)

Samsung Galaxy A25 5G разполага с процесор Exynos 1280 и 5000 mAh батерия със супер бързо зареждане, които гарантират безпроблемно използване за дълъг период от време дори и при по-натоварваща работа. Освен това моделът е снабден със Super AMOLED дисплей с богати цветове и специална защита за окото Eye Comfort Shield.

Този месец A1 предлага Samsung Galaxy A25 5G 128 GB само за 29,99 лева в брой с план Unlimited Ultra.

Xiaomi Redmi 13C 5G

Гледане на видео, сърфиране в интернет и гейминг – нищо от това не може да затрудни Redmi 13C 5G. С 50-мегапикселова основна камера могат да се заснемат снимки и видеоклипове с изключително добро качество, а издръжливата 5000 mAh батерия гарантира, че няма да загубите връзка в нито един момент.

Xiaomi Redmi 13C 5G е създаден за видео, сърфиране и гейминг (снимка: А1 България)

Моделът разполага с 6,74-инчов екран и честота на опресняване 90 Hz, а защитата от повреди на дисплея е осигурена от Corning Gorilla Glass.

Xiaomi Redmi 13C 5G може да бъде закупен през септември срещу 19,99 лева в брой с план Unlimited Ultra от А1.

Коментар