Razer DeathAdder Essential – 6400DPI мишка за 10 млн. клика

Мишката на Razer посрещне нуждите на геймърите от прецизност и издръжливост

Мишката е изключително важен аксесоар за всеки геймър и професионалист, който прекарва по-голяма част от времето си пред компютърния екран. От нея зависи колко прецизно работим или играем, колко сме продуктивни и дали имаме така желания комфорт. Ето защо изискванията към мишката са безкомпромисни.

Представяме една компютърна мишка с претенция за перфектност – това е моделът Razer DeathAdder Essential Wired Mouse, който се предлага сега изгодно за €18,59 (обявената отстъпка е 62%) в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка до купувачите.

Механичният микропревключвател на Razer е проектиран за 10 милиона кликвания

Какво прави тази мишка толкова специална? Първо, тя е изключително прецизна, с оптичен сензор 6400DPI, скорост 220IPS и ускорение 30G. Движи се бързо и точно, за да задоволи нуждите на геймърите от точност и мигновена реакция за предимство в игрите.

Друга първокласна характеристика на Razer DeathAdder Essential е честотата на опресняване (или докладване на позицията) от 1000Hz, която осигурява гладко движение в играта, подобрява точността и намалява броя на неправилните операции.

Ергономичният дизайн на Razer осигурява така желаният комфорт за потребителите

Това е много издръжлива кабелна мишка. Механичният микропревключвател на Razer поддържа до 10 милиона кликвания, което е гаранция за изключителна надеждност и дълъг експлоатационен живот на мишката.

В допълнение, Razer DeathAdder Essential разполага с 5 независими програмируеми бутона Hyperesponse, които “въоръжават” геймърите с бързи и точни контроли за конкурентно предимство.

Мишката на Razer тежи 96 грама и разполага с дълъг гумен кабел 2,1 м

Не на последно място, дори от първостепенно значение за потребителското изживяване е ергономичният дизайн на мишката. Тя е проектирана така, че осигурява удобен, стабилен захват и намалява хлъзгането, причинено от изпотяване на ръцете.

Razer DeathAdder Essential има оптимално тегло от 96 грама и размери 12,7х7,3х4,3 см. Разполага с дълъг гумен кабел 2,1 м, което означава удобство при настолни конфигурации, когато компютърът не е непосредствено до вас. Налична е в цветове черно и бяло по избор.

С тази мишка ще получите конкурентно предимство в игрите

Можете да купите мишката тук: Razer DeathAdder Essential Wired Mouse – за €18,59 (обявената отстъпка е 62%), с безплатна доставка.

Коментар