Lenovo Erazer S2772HP – достъпен 27-инчов монитор

Erazer S2772HP е достъпен монитор за ежедневните задачи и развлечение

За потребителите, които продължават да ползват настолни компютри – било то за работа или развлечение – мониторът е от критично значение за изживяването. Дори и с ограничен бюджет, можете да намерите подходящ екран, който да отговори на нуждите ви. Представяме един достъпен монитор на Lenovo с характеристики, които ще удовлетворят масовия потребител.

LCD мониторът Lenovo Erazer S2772HP има 27-инчов IPS панел с резолюция Full HD и се предлага доста изгодно в момента – за €130,19 (обявената отстъпка е 76%) в глобалния онлайн магазин Cafago с безплатна доставка от европейски склад. Това е монитор за ежедневните работни задачи, а също и за развлечение с филми, видео и не много претенциозни игри.

Тънката рамка подобрява изживяването, особено в многомониторни конфигурации

Моделът е снабден с 27-инчов IPS панел, което за потребителя означава широк ъгъл на видимост от 178 градуса без рязко влошаване на цветовете, когато се гледа отстрани. Тънката рамка от само 1,8мм предполага визуален комфорт при многомониторни конфигурации.

Erazer S2772HP предоставя висока разделителна способност FHD 1920×1080 пиксела във формат 16:9, коeто е минимумът за всеки съвременен монитор. Независимо дали гледате филми или сърфирате в интернет, при тази резолюция, макар че не е 4К, ще се насладите на чисто визуално изживяване.

Дизайнът на Erazer S2772HP е минималистичен, с удобна поставка за смартфон

Честотата на опресняване също не гони рекорди, но е достатъчна за стабилна картина на екрана – 75Hz ще осигурят гладки изображения при офис задачи и не особено претенциозни игри и друго развлекателно съдържание. Поддръжката на технология HDR 10 (висок динамичен диапазон) може да подобри нивата на яркост на изображенията и представянето в светли и тъмни зони.

Важно е да подчертаем функцията за филтриране на синя светлина, която е от здравословна полза за хората, които прекарват продължително време пред екрана. Erazer S2772HP има яркост 250 cd/㎡, контраст 1000:1, време за реакция 7 ms и цветна гама NTSC 72%. Както виждате, това са минималните, но достатъчни характеристики за от обичайните сценарии на използване на един монитор.

Erazer S2772HP разполага с HDMI порт и позабравения вече, но все още нужен VGA порт

Много потребители вероятно ще оценят наличието на класически VGA интерфейс, наред с по-съвременния HDMI за свързване към настолен компютър или друг източник на видео сигнал, включително лаптоп и конзола за игри. Тези две опции изглеждат достатъчни за пълноценно използване на монитора.

Дизайнът е минималистичен, с една ценна придобивка отпред на поставката – слот за мобилен телефон, което несъмнено е практично решение. Екранът на Erazer S2772HP може да се накланя напред (до 5 градуса) и назад (до 20 градуса). Предвидена е възможност и за стандартно монтиране на стена 75х75 мм. В комплекта влиза HDMI кабел с дължина 1,5 м.

27-инчовият IPS екран има резолюция Full HD и честота на опресняване 75Hz

Можете да купите монитора тук: Lenovo Erazer S2772HP – за €130,19 (обявената отстъпка в Cafago е 76%) с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар