DeepCool CH170 DIGITAL – стилна, портативна ITX кутия

CH170 DIGITAL е проектирана да посрещне нуждите на модерните PC потребители
(снимка: DeepCool)

Производителят на РС компоненти DeepCool обяви CH170 DIGITAL – стилна и портативна ITX кутия, проектирана за максимален въздушен поток и универсално приложение. 

Това компактно шаси може да приюти сериозна мощ под формата на пълноразмерни компоненти, което го прави перфектно за потребители с малко пространство, които имат нужда от върхова производителност.

Малка кула от мощ

CH170 DIGITAL надгражда върху популярността на CH160, позната със своя голям въздушен поток и компактен дизайн, за да предложи ултимативна портативност и представяне в стилен ITX формат.

Тази следваща стъпка от еволюцията включва мрежести панели по всички страни за оптимално охлаждане и поддържа разнообразие от компоненти, включително 140 мм ATX захранвания, 172 мм въздушни охладители или 240 мм радиатор.

CH170 DIGITAL поддържа разнообразие от компоненти, включително 140 мм ATX захранвания, 172 мм въздушни охладители или 240 мм радиатор (снимка: DeepCool)

Кутията позволява директно инсталиране на видеокарти с размер от 65 мм чак до 305 мм без нужда от допълнителен кабел, което елиминира произтичащото от нето закъснение.

Дигитален дисплей с множество данни осигурява мониторинг на хардуера в реално време и подобрен потребителски контрол. Той показва данни за CPU, GPU и захранването, включително температури, консумация на мощност, натоварване и честота и позволява на потребителя да наблюдава системната производителност с един поглед.

В допълнение, CH170 DIGITAL има три USB 3.0, Type-C и хибридни аудио портове за универсално свързване, както и три филтъра за прах, които да поддържат вътрешността чиста и да гарантират висока производителност за продължителен период.

CH170 DIGITAL предлага ултимативна портативност в стилен ITX формат
(снимка: DeepCool)

Проектирана да посрещне нуждите на модерните PC потребители, CH170 DIGITAL предлага гъвкавост за различни мощни конфигурации, като поддържа ATX, SFX и SFX-L захранвания до 140 мм. Компактният форм-фактор на кутията я прави лесна за транспортиране и перфектна за пестящи място конфигурации, като същевременно се предлага достатъчно място за високопроизводителни компоненти.

Наличност, цена и гаранция

CH170 DIGITAL е налична в черно и бяло в световната мрежа от оторизирани дистрибутори и риселъри на DeepCool. Кутията се предлага с двугодишна гаранция, покрита от световната сервизна мрежа и техническа поддръжка на DeepCool.

  • Препоръчителната крайна цена за CH170 DIGITAL е 160 лв. с ДДС.
  • Препоръчителната крайна цена за CH170 DIGITAL WH e 160 лв. с ДДС.

Серията CH170 DIGITAL ще бъде налична след 12-ти ноември 2024 г. при избрани партньори.

Коментари по темата: „DeepCool CH170 DIGITAL – стилна, портативна ITX кутия”

добавете коментар...

  1. gr8

    super !

Коментар