DeepCool MYSTIQUE AIO – течни охладители с LCD екран

Серията MYSTIQUE е налична в опции с 240 мм и 360 мм размер на радиаторите
(снимка: DeepCool)

Производителят на решения за PC охлаждане DeepCool пусна на пазара нова серия MYSTIQUE AIO, която включва охладители с течност, проектирани да подобрят преживяването при игри и взискателни професионални приложения. MYSTIQUE AIO охладителите идват с 2,8-инчови TFT LCD екрани, които могат да се персонализират и да предложат нов стандарт за естетика и ефективност.

Акцентът на серията MYSTIQUE е именно впечатляващият 2,8-инчов IPS TFT LCD екран с резолюция 640×480 пиксела и 16,7 милиона цвята. Потребителите могат да персонализират своите РС-та с изображения и анимирани GIF-ове, което им дава изцяло нова възможност да изразят себе си творчески и да персонализират системата.

Охладителите DeepCool MYSTIQUE използват високотехнологична и високоефективна помпа от 5-то поколение, която осигурява необходимата производителност за нуждите на модерните, жадни за мощност процесори. Оптимизираният дизайн на помпата включва 3-фазен, 6-слотов, 4-полюсен мотор, сподобен да се върти със скорост от 3400 RPM, докато запазва ниско ниво на шума от 21 dB(A).

Акцентът на серията MYSTIQUE AIO е впечатляващият 2,8-инчов IPS TFT LCD екран
(снимка: DeepCool)

Наново проектирана студена плоча оптимизира предаването на топлината с 0,1 мм канали с интензивен поток, разположени стратегически върху горещите точки на процесора. Прецизният сплитер на течността осигурява ефективен поток и допринася за върховото представяне на охлаждането.

Снабдени с FT12 SE PWM вентилатори, изработени от PBT материал, охладителите MYSTIQUE AIO поддържат отлично налягане и въздушен поток. Те използват 3-фазен, 6-слотов, 4-полюсен мотор, който осигурява по-гладка работа в сравнение със стандартните вентилатори за кутии. С оборотен диапазон между 500-2150 RPM, въздушен поток от 72,45 CFM и ниско ниво на шума ≤36,49 dB(A), тези вентилатори постигат много добър баланс между производителност и акустика.

Охладителите MYSTIQUE се отличават и с лесна инсталация, защото съдържат всички нужни аксесоари за монтаж, подходящи и за Intel, и за AMD платформи. Софтуерът за контрол DeepCreative поддържа специалните функции на охладителите. Потребителите получават статистики в реално време, детайлна системна информация и достъп до съвместими устройства. DeepCreative предлага режими Monitoring, Media и Recording за персонализирано наблюдение и опции за изобразяване.

Охладителите MYSTIQUE AIO са снабдени с FT12 SE PWM вентилатори от PBT материал
(снимка: DeepCool)

Серията MYSTIQUE е налична в опции с 240 мм и 360 мм размер на радиаторите, които са подходящи за различни конфигурации. Препоръчителната крайна цена на охладителите е съответно 300 лв. и 360 лв. с ДДС в търговската мрежа у нас.

Коментар