Машина за полиране на кола – 980W, с шест скорости

Машината за полиране на кола поддържа скорости на диска до 3200 об./мин.

Откога не сте си лъскали колата? Все още ли изразходвате много време и пари, за да отидете до автосервиза, за да полирате? Искате ли да направите профилактика на вашия автомобил? Тогава домашната машина за полиране на коли, която представяме тук, е точният избор.

Практична и функционална, електрическата машина за полиране на кола с мощност 980W и шест скорости се предлага на достъпна цена от €33,59 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад. С този уред можете да се грижите за колата си по всяко време, с лекота и удовлетворение от добре свършената работа.

Машината за полиране е лека, с допълнителна дръжка за повече удобство

Машината е оборудвана с устойчив на висока температура мотор, мощен и практичен, предавките са стабилни. Можете да регулирате скоростта на въртене в шест степени – от 850 до 3200 оборота в минута (rpm). Трансмисията работи с ниско ниво на шум.

Електрическата машина за полиране на кола е лека, лесна за пренасяне и използване – тежи около 1,3 кг, а полиращият диск има диаметър 125 мм. Самата машина е компактна, с размери 210х205 мм. Допълнителната дръжка е дълга 126 мм.

С помощта на заключващ бутон полирането е равномерно и гладко

Работата с машината е улеснена от наличието на бутон за заключване, така че да полирате равномерно, без да наранявате боята на автомобила. Спомагателната дръжка може да се монтира от лявата или от дясната страна, за да ви улесни още повече.

Дизайнът разсейва ефективно топлината чрез горна и долна вентилация, като същевременно предотвратява навлизането на отломки от полирането в двигателя. Електрическата машина за полиране на кола се захранва директно от електрическата мрежа, без специален адаптер, и има мощност 980W.

Машината е подходяща за полиране не само за автомобили, но и за други повърхности

Този домашен уред е подходящ за полиране не само на автомобили, но и на различни други повърхности, включително мебели, восък, глазура, нефрит, порцелан, кожа и под. Можете да ползвате машината също за корпусите на електронно оборудване и компютърен хардуер.

Електрическата машина за полиране се предлага в комплект с множество приспособления и аксесоари. Списъкът включва полираща машина с щепсел, гаечен ключ, дръжка, самозалепващ се диск, вълнено колело, плосък диск, чифт въглеродна четка, 5 шмиргела, 14 гъби за полиране и документация. Имате избор на три типа комплекти.

Можете да поръчате машината в различни комплекти, вкл. с 14 полиращи гъби

Можете да купите уреда изгодно тук: Eлектрическа машина за полиране на кола 980W – само за €33,59 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар