Иновативният HTC Tattoo достъпен изгодно у нас

Срещу 10 лева на месец клиентите на М-Тел могат да се сдобият с иновативния смартфон HTC Tattoo. Моделът се предлага с пакетите за мобилен интернет M-Tel Surf и M-Tel Power Surf, както и с тарифни планове  M-Tel Surf & Talk при подписване на 2-годишен договор, съобщиха от оператора.

Освен на лизинг, потребителите могат да купят HTC Tattoо и на цена от 229 лв. с пакет за мобилен интернет. Телефонът се предлага със специален панел в два цветови варианта – "за нея" и "за него".

Устройството, работещo под операционна система Android, разполага с голям сензорен LCD дисплей. Tattoo е вторият телефон на HTC с интуитивния тъч контрол Sense, който значително улеснява работата.

Tattoo има 3.2-мегапикселова камера с автоматичен фокус. Разполага и с мобилен интернет през HSDPA, който предлага на абонатите бърз достъп до социални мрежи като Facebook, Twitter, както и множество мултимедийни и стрийминг забавления.

Последните технологии за имейл и комуникации също могат да бъдат открити в модела, в това число и Microsoft Exchange ActiveSync, с който се синхронизират както календарът и контактите, така и имейлът на потребителите.

Коментар