HONOR Pad X9 – тънък, с голям екран и поглъщащ звук

HONOR Pad X9 е тънък таблет с голям екран и издръжлива батерия

Таблетите си заслужиха мястото в дигиталното ежедневие на хората. Те заемат нишана между смартфоните и лаптопите, като имат ясни предимства – по-комфортни са от смартфоните, благодарение на големия си екран, и същевременно са по-леки и мобилни от лаптопите. А цените им са изключително конкуренти. Таблетът, който представяме тук, е ярко потвърждение на посочените предимства.

11,5-инчовият HONOR Pad X9 е отлично устройство за развлекателни и делови приложения. Този голям таблет се предлага в момента доста изгодно – само за €158,09 в глобалния онлайн магазин Tomtop, с безплатна доставка от европейски склад. Несъмнено това е много атрактивно предложение за едно модерно, функционално устройство за развлечение, комуникации и работа.

Екранът на HONOR Pad X9 има диагонал 11,5 инча и поддържа резолюция 2K

Големият 11,5-инчов FullView сензорен дисплей поддържа резолюция 2K 2000х1200 пиксела. Съотношението екран-тяло е много добро – 86%, благодарение на тънката рамка от само 7,2 мм, което означава повече визуален комфорт за потребителите.

HONOR Pad X9 разчита на 6-нм мобилна платформа Snapdragon 685 4G с 8-ядрен процесор и GPU Adreno 610, допълнен от 4GB оперативна памет и 128GB постоянна памет. Интересен момент тук е, че RAM паметта може да се увеличи с още 3GB с технологията HONOR OS Turbo. С подобен хардуер, таблетът ще се справи безпроблемно с очакваните натоварвания.

HONOR Pad X9 разполага с две камери – задна и предна, всяка с резолюция 5MP

Таблетът работи под управление на модерна операционна система Android 13, върху която стъпва фирмената HONOR Magic OS 7.1. Потребителският интерфейс Magic UI 7.1 е оптимизиран за по-добро изживяване при използване на устройството, минимизирайки действията за достъп до полезни функции и съдържание.

HONOR Pad X9 е оборудван с всичко необходимо за пълноценни комуникации, общуване и мултимедия. Таблетът разполага с две камери – 5MP задна камера и 5MP предна за снимки и видеоконференции. Поддържа актуални безжични комуникации, вкл. двубандов Wi-Fi (2.4GHz и 5GHz) 802.11 a/b/g/n/ac и Bluetooth 5.1.

RAM паметта на HONOR Pad X9 може да се увеличи с още 3GB чрез Turbo технология

Иновативна аудио система с 6 високоговорителя с голяма кухина подобрява изживяването с таблета. Високоговорителите и лекият субуфер формират многопосочен звук отдолу нагоре, с усещане за мощна звукова вълна.

HONOR Pad X9 разполага с батерия с голям капацитет 7250 mAh, която поддържа локално възпроизвеждане на видео за около 13 часа. Независимо дали става въпрос за гледане на игри на живо, онлайн уроци или четене на електронни книги, тази батерия ще обезпечи работата на таблета за дълго време.

HONOR Pad X9 е доста тънък за размерите си – едва 6,9 мм

Интересна е способността на таблета за многоекранно сътрудничество, тоест да взаимодейства с вашия смартфон на същия екран, което ви позволява, например, да плъзгате и пускате снимки и видеоклипове за съвместната работа върху едни и същи файлове.

HONOR Pad X9 е доста тънък за размерите си – едва 6,9 мм и тежи 595 грама. Металното тяло на таблета с естествени заоблени ъгли е деликатно на допир и пасва плътно в ръката. Устройството е проектирано и с грижа за очите, за което свидетелства сертификатът за двойно опазване – със слаба синя светлина и без стробоскоп, с вградени множество режими, които предпазват зрението.

Иновативната аудио система на HONOR Pad X9 отличава този таблет от конкурентите

Можете да купите таблета тук: HONOR Pad X9 – само за €158,09 в глобалния онлайн магазин Tomtop, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. В комплекта влизат кабел USB Type-C за зареждане и ръководство за потребителя.

Коментар