Неродено бебе с милиони фенове във Facebook

Идея за име на все още неродено бебе привлече милиони фенове във Facebook. Майк Афинито се обзаложил с бременната си сестра да кръсти детето си Мегатрон, ако той съумее да събере 1 милион гласа за това име в социалната мрежа.

От 27 февруари досега е сформирана общност от над 1,355 милиона потребители във Facebook, които подкрепят името Мегатрон.

При набирането на гласове е било предложено да се скрие от детето основното му име, докато навърши пълнолетие, и да се замени с по-неутралното Меган или Бен, в зависимост от неговия пол.

Все още обаче няма сигурни доказателства дали въпросната сестра съществува и дали изобщо е бременна. Според Майк, бебето трябва да се роди през август.

На страницата във Facebook са публикувани снимки от живота на сестрата. Оттам става ясно също, че евентуалната майка на Мегатрон се казва Мелиса.

Мегатрон е името на безпощадния лидер на десептиконите във вселената Трансформърс. Той е главният противник на автоботовете, защищаващи доброто и свободата. Мегатрон е въоръжен с термоядрена пушка и е способен да извлича енергия от антиматерията.

Коментар