Виваком стартира стажантска кампания

Телеком операторът Виваком ще даде възможност на 47 студенти да станат част от екипа на компанията по време на лятната стажантска кампания, стана ясно на започналия днес в НДК форум Кариери 2010, организиран традиционно от JobTiger.

На щанда на Виваком студентите могат да се запознаят с възможностите за стаж в девет основни дирекции в компанията – Финанси, Експлоатация и архитектура на мрежата, Информационни технологии, Търговска дирекция, Регулации и конкуренция, Правна дирекция, Човешки ресурси, Снабдяване, логистика и автопарк и Връзки с обществеността и корпоративни комуникации.

По време на миналогодишната кампания, телекомът отвори врати за 58 стажанти, като на 20 процента от тях беше предложена постоянна работа.

„Стажантите ни участват активно в интересни и отговорни проекти, в които могат да се изявяват, а същевременно работят и се учат от професионалисти в различните области на телекомуникационния бизнес”, заяви Нина Гевренова, директор „Човешки ресурси” във Виваком.

Със старта на форум „Кариери” започва и приемането на документи на кандидати за стаж във Vivacom. Крайният срок за подаването им е 30 април 2010 година. Условията към бъдещите стажанти е да учат във висше учебно заведение и да са завършили поне втори курс.

Имената на всички студенти, избрани да станат част от компанията през лятото на 2010, ще станат известни в началото на юни. Тогава започват и първите стажове, като продължителността им ще бъде между два и четири месеца.

Коментар