FColor.bg обяви с до 30% по-ниски цени за хостинг

FColor.bg обяви с до 30% по-ниски цени за хостинг
11.04.03.2006 – FColor.bg
По повод предстоящите Великденски празници, Fcolor.bg обяви за всички свои настоящи и бъдещи клиенти Великденска промоция, която важи за всички хостинг планове, като цените са с до 30% по-ниски. Настоящата промоция е валидна от 11 Април и ще продължи до 08 Май 2006г.
Освен процентното намеления на цените, Fcolor.bg подарява на клиентите си избран от тях .com, .net или .org домайн. Промоцията е валидна освен за новите клиенти на компанията и за тези, които подновяват хостинг плановете си .
Великденска промоция на хостинг компанията включва и специален Макс план на промоционална цена и с увеличено дисково пространство от 2000 MB на 2500MB. Великденският Макс пакет се предлага на цена от 100 лева, което включва и безплатна регистрация на .com, .net или .org домейн.
"Нашият Макс хостинг план е идеален за уеб разработчици, програмисти и дизайнери, които имат нужда да хостват големи уеб сайтове, изискващи по-големи ресурси. Новата хостинг промоция се предлага с новата версия на контролния панел Next Color 2. Това е част от стратегията да промоцираме и рекламираме отделните си продукти, което би било в помощ както за нас, така и за клиентите ни", казва изпълнителния директор на компанията Веселин Дрангажов.
"FColor.bg в момента се намира в процес на значителни иновации и промени. Компанията се стреми да поднови програмните си продукти, както и начина си на работа с клиентите и предлагането на нови продукти и приложения за хостинг услугите си" – добави още Веселин Дрангажов.

Коментар