Фермери винят НЛО за нападение над овца

Британски фермери обвиниха НЛО за смъртта на овца. Наскоро те забелязали ярки оранжеви сфери в небето над графство Шропшир, като две от тях нападнали овцата и изчезнали. 

По-късно животното било намерено мъртво, с отрязана глава и без някои вътрешни органи, съобщи Сън. Съдейки по разрезите, фермерите стигнали до извода, че подобна усъвършенствана операция не е направена от човек.

Случката от март наподобявала по-скоро сцена на Междузвездни войни, коментира 53-годишният Фил Хойл.

В продължение на 9 години Хойл разследва необичайни случаи на смърт на животни във Великобритания. Той е един от основателите на фермерската организация  AFPU (Animal Pathology Field Unit), която се занимава с изучаване на причините и обстоятелствата за смъртта на животни.

Според Хойл, неидентифицираните летящи обекти се придвижват по своеобразен коридор между Шросбъри и Поуис. Именно в този участък с дължина 80 км биват откривани мъртви животни.

Според фермерите, гибелта на овцете винаги е съпътствана с необичайни светлинни явления. У намерените животни липсват мозъкът, очите или други органи. Явно с тях се извършват експерименти, заключават фермерите.

Коментари по темата: „Фермери винят НЛО за нападение над овца”

добавете коментар...

  1. sdasda

    хахахах… баси, тия нямат ли си друга работа! 🙂

  2. asdasd

    И фермерите, и Фил Хойл май са яко изтрещели…

Коментар