Поликомп ще дистрибутира продуктите на Brother

Поликомп подписа договор за дистрибуция с Brother, по силата на който ще предлага чрез своята дилърска мрежа пълната гама от печатни и комуникационни технологии на производителя. Компанията ще разшири продуктовото си портфолио с нови модели принтери, многофункционални устройства, факс апарати и др.

"През последните години присъствието на Brother на българския пазар нараства, като дeлът на марката за 2009 година в различните сегменти варира между 7 и 9%", коментира Ивайло Апостолов, мениджър на Brother за България. Той очаква присъединяването на Поликомп към дистрибуторската мрежа на Brother да е успешна стъпка за затвърждаване на пазарните позиции на марката в България.

Поликомп, от своя страна, ще осигури на дилърите разнообразни складови наличности и редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална ценова и продуктова информация и логистична подкрепа, става ясно от изявление на компанията.

"Включването на Brother към нашето портфолио е резултат от стремежа ни да разширяваме своята продуктова гама и да предлагаме завършени и разнообразни решения", коментира Надежда Генова, директор на Поликомп.

Новият договор дава възможност на клиентите на Поликомп да се възползват от промоции на Brother, включително и от удължената на три години гаранция при регистрация на техните продукти за страните от Централна и Източна Европа. Гаранцията, в зависимост от продукта, покрива или подмяна, или ремонт на устройството на място, или вземане и връщане на отремонтираното устройството на клиента.

Коментар