15 коледни елхи на БТК и vivatel ще заблестят в очакване на новата 2007 г.

Живи коледни елхи в цветовете на БТК и vivatel ще заблестят на 5 декември 2006 г. вечерта в София, Велико Търново, Хасково и Пловдив. Проявата е част от съвместните усилия на телекома, мобилния оператор и общините да направят дългоочакваните коледни и новогодишни празници по-приятни.
Светлините на елхите, засадени специално за жителите на тези четири града, ще бъдат запалени едновременно пред очите на гостите, дошли да участват в празничната церемония.
Всеки, който иска да стане част от инициативата, може да наблюдава какво се случва в София, Хасково и Велико Търново благодарение на специалната сателитна връзка, осигурена от БТК и vivatel. Събитието ще започне от 18.00 часа пред Телефонната палата в центъра на столицата на ул. Гурко № 4. На него присъстват Главният изпълнителен директор на БТК Мартин Щауб и Изпълнителният директор на vivatel Ричард Шиърър
„Радваме се, че за трети пореден път с украсата си по време на Коледа и Нова година, можем да донесем повече радост и настроение на българските граждани”, заяви Мартин Щауб.
„Красивите елхи ще направят българските градове още по-европейски и ще накарат жителите им да се усмихват повече по празниците”, каза Ричард Шиърър.
За доброто настроение на гостите двете компании са предвидили шумна заря от стотици фойерверки и много музика, осигурена от детска вокална група “Бонбон”. Всичко от празничната вечер на БТК и vivatel може да бъде видяно на запис в сайтовете – http://www.btc.bg/ и www.vivatel.bg.
Вчера вечерта, 4 декември 2006 г., в Благоевград и Плевен бяха осветлени първите две коледни елхи в страната. Предстои официално да бъдат включени лампичките на празничните дръвчета в Сливен (6 декември 2006 г.), Русе и Варна (7 декември 2006 г.), Стара Загора (11 декември 2006 г.) и Бургас (18 декември 2006 г.).  

Коментар