Софтуер изчислява ефекта от директния маркетинг

Софтуер на Xerox изчислява ефекта на кампании с директен маркетинг, още преди да започне печатът на материалите. ProfitQuick Direct Marketing ROI Planner е една от последните добавки към портфолиото ProfitAccelerator на корпорацията.

Безплатното решение прогнозира ефективността на кампаниите с директна поща и предоставя предварителна оценка за възвръщаемостта на инвестицията. Данни като брой пратки, единична цена за производство и приходи от продадени продукти или услуги влизат в онлайн калкулатор.

На свой ред, доставчиците на печатни услуги и маркетинг експертитe получават финансови данни, които може да ускорят развитието на нов бизнес или да преобразуват кампанията от статична в по-таргетирана и по-персонализирана.

„Виждал съм различни калкулатори за възвръщаемост на инвестициите, но този е първият, който е толкова всеобхватен за персонализирани кампании, а освен това – и лесен за употреба”, каза Боб Пенте, президент на Wired Pente Inc. – рекламна и маркетинг агенция, базирана в Торонто.

ProfitQuick Direct Marketing ROI Planner взема предимствата и ползите и ги превръща в количествено изразени ресурси, така че резултатите от кампанията могат лесно да бъдат предвидени, допълва Пенте.

Софтуерът на Xerox е достъпен за безплатно сваляне от сайта на компанията.

Даунлоуд: ProfitQuick Direct Marketing ROI Planner

Коментар