Генералният секретар на НАТО изнесе лекция с подкрепата на Vivacom

21 май 2010, София. Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен посети България за пръв път след като застана начело на алианса през април 2009 г. В рамките на своята визита той изнесе публична лекция в Централния военен клуб в София. Срещата беше организирана от Атлантическия клуб в България със специалното съдействие на VIVACOM.

Пред повече от 1000 студенти, медии, политици и общественици Расмусен обсъди редица актуални теми, сред които противоракетната отбрана на НАТО, операцията на алианса в Афганистан и българското участие в нея.

“Като една от най-големите български компании, VIVACOM оценява значението на активния диалог за българския бизнес и участва в събитията, които са обществено значими и важни за развитието на българската икономика и стабилизирането на българската политика”, заяви генералният секретар на VIVACOM Михаела Калайджиева. Компанията подкрепя редица значими бизнес форуми, конференции и събития, които благоприятстват създаването на устойчив бизнес климат в страната и поставят на дневен ред глобални теми, свързани с развитието на страната ни като значим фактор в международен мащаб.

Коментар