ThinkPad отново пръв в класация за удовлетвореност

Мобилните компютри Lenovo ThinkPad са на първо място в изследване на TBR (Technology Business Research, Inc.) за удовлетвореността на корпоративните клиенти. Класацията показва, че за четвърто поредно тримесечие ThinkPad са признати за номер едно от средните и големи компании, поради своето високо качество, надеждност и кратко време за доставка, съобщи бизнес партньорът на Lenovo у нас – компанията Ай Би Ес България.

В изследването е отразенo и високото ниво на удовлетвореност на клиентите на Lenovo от телефонната техническа поддръжка и времето за отремонтиране.

Според проучването, Lenovo печели преднина пред конкуренцията благодарение на качествения и надежден хардуер, като компанията е заемала първото място 15 пъти от началото на 2006 г. – пет пъти повече от конкурентите. Lenovo е и единственият PC доставчик, който има оценка 6.1 или повече. Потребителите определят надеждността на хардуера като критичен фактор за тяхното удовлетворение.

Проучването е проведено сред близо 500 ИТ специалисти, взимащи решения, от средни или малки организации в Северна Америка с почти един милион инсталирани компютри.

Наскоро Lenovo представи нови модели ThinkPad Edge за малкия и среден бизнес с възможности за уеб конференции, избор на цвят на капака и обновена клавиатура. Моделът ThinkPad X100e пък създава нова категория преносими компютри – в лек формат, на цената на нетбук. В допълнение, Lenovo обяви иновативния ThinkPad T410s – тънък, лек и мощен мобилен компютър.

Коментар