VBS взе участие в световното IT събитие SAPPHIRE 2010, Франкфурт

SAPPHIRE е едно от най-значимите световни събития в областта на иновативните бизнес решения са гиганта SAP AG. На събититето ежегодно вземат участие висши ръководители, изпълнителни директори и клиенти заинтересовани от решенията на софтуерния гигант.

На тридневното събитие присъства г-н Шломи Вайзел, . CEO на VBS партньор на SAP. Там той се срещна с висши мениджъри от SAP AG – Eric Duffaut-Executive Vice President and General Manager

Global SME; Hindrik Jan Zitgterman-Vice President Business Development Business Suite Solutions; Cathy Daum – Vice President SME Indirect Channel, EMEA; Arnon Dym- SAP Israel.

Заявено бе водещото партньорство на VBS в локален и международен мащаб. В следващите месеци SAP International ще нарисува страегически план за VBS в България, адресирайки специфичните нужди, показвайки новите подходи в имплементацията на резличните бизнес решения (on promising, on demand, on devicе) предложени със специални ценови предложения към клиентите на VBS и SAP.

Тази година събитието бе организирано и онлайн, паралелно във Франкфурт и Орландо (USA), което позволи на редица SAP клиенти и партньори да вземат участие в повече сесии, с цел по-ефективно сътрудничество по между си.

Интерес предизвика и новината за разширения глобален стратегически алианс, който включва споразумение за интеграция на EMC технологиите и SAP софтуера. SAP и EMC ще си сътрудничат в изграждането на решения за предоставянето на нови източници на финансови инструменти за решаването на много от важните бизнес процеси. Предизвикателства и възможности за подпомагане на най-ефективното използване на всички ресурси за информацията в една компания.

VBS е партньор на EMC Documentum за България в интеграцията със SAP решения.

Коментар