Станция за печат помага на мобилните служители

Zebra Technologies обяви многофункционална станция за печат, предназначена за служители, които постоянно се намират в движение. Решението се състои от термодиректен принтер RW420 и мобилен компютър за събиране на данни MC70, MC9000 или MC75 на Motorola. Подходящо е за директна доставка на стоки до магазина и извършване на счетоводни операции на място.

Станцията за печат е създадена за работа в агресивна среда и постоянно движение на мобилните търговци. Тя е изключително здрава и ергономична, позволява едновременно зареждане на принтера и мобилния компютър.

За удобство на служителите, RW 420 Print Station може да се носи на рамото или да се държи за специална дръжка, закрепена върху самата станция за печат. По време на работа, станцията дава възможност едновременно да се въвеждат данни, да се разпечатват касови бележки, стокови разписки и други документи, а при необходимост принтерът и мобилният компютър могат да се използват отделно. Светлинни индикатори показват състоянието на батерията.

Съвместната разработка на Zebra и Motorola дава редицa предимства: по-удобно и лесно зареждане на принтера и мобилния компютър, по-малко пространство в автомобила и съкращаване на разходи за закупуване на отделни зареждащи устройства, посочиха от доставчика SystemGroup България.

Коментар