Безплатна футболна игра допълва забавлението

Футболните фенове по цял свят получиха безплатен достъп до играта FIFA Online на Electronics Arts, с която могат да се състезават на започващото днес Световно първенство в Южна Африка и да отбележат гола, който ще изстреля страната им на върха на FIFA World Cup.

От февруари досега повече от 20,000 футболни фенове от цяла Европа взеха участие в затворената бета на FIFA Online. Очаква това число да нарасне на стотици хиляди почитатели. На базата на отзивите ще бъде създадено и допълнително съдържание за играта.

“Почитателите на футбола помогнаха за еволюцията на играта и разработката по време на тестовия период и сега сме готови да споделим преживяването с по-широка аудитория”, заяви Каз Макита, изпълнителен продуцент на поредицата EA Sports FIFA.

FIFA Online включва 28 първенства, 500 клубове и повече от 15000 играчи в режим League, който позволява на феновете да менажират и да се състезават с любимите си футболни клубове, както и да играят онлайн в предизвикателства или в кооперативни мачове.

Играта дава възможност на футболните запалянковци да изградят своя любим клуб във въображаем отбор, като създадат или привлекат играчи, подобряват уменията им и си купуват уникални екипи, печелейки пари в играта.

EA Sports FIFA Online ще бъде издадена поетапно в целия свят. Бета версията на английски е достъпна в момента и плановете са в следващите 12 до 24 месеца играта да бъде стартирана на други езици в цяла Европа, а след това и в Северна Америка, съобщиха от разпространителя на игри Пулсар.

Коментар