Sony предлага достъп до вълнуващи спортни предавания чрез BRAVIA телевизори

Sony и EUROSPORT обявиха партньорска програма, която дава възможност на притежателите на BRAVIA телевизор, Sony Blu-ray плейър или BRAVIA система за домашно кино с BRAVIA Internet Video, да се наслаждават на предлаганите от EUROSPORT онлайн спортни видеоклипове в уюта на всекидневната, без да включват PC. Цяла колекция от онлайн спортни видеоклипове се предлага по поръчка директно от видеокаталога на Eurosport. Тя включва футбол, тенис, колоездене, моторни спортове, зимни спортове, билярд, голф, лека атлетика и много други.

От началото на май, Sony доставя онлайн видеосъдържанието на EUROSPORT към BRAVIA телевизорите, Blu-ray Disc плейърите и BRAVIA системите за домашно кино в Европа, чрез платформата BRAVIA Internet Video. Услугата се предлага в 59 европейски държави. Зрителите във Великобритания, Франция, Италия, Германия, Испания, Швеция, Полша и Русия могат да се наслаждават на видеото на родния си език, докато останалите държави имат достъп до английската версия. Съдържанието на EUROSPORT в рамките на BRAVIA Internet Video се ползва чрез безплатен и неограничен достъп до обширен каталог от онлайн видеоклипове, който приковава спортните запалянковци в сърцето на действието.

“Партньорството с Eurosport е фантастична новина за любителите на спорта в цяла Европа”, казва Кристиан Люке, директор на отдела за потребителски и онлайн маркетинг за телевизорите в Sony Europe. “Пред нас се разкрива цял нов свят от спортни новини и развлечение, напълно независими от телевизионните програми и разписания. Всичко е тук – от футбола до моторните спортове или ръгбито”.   

“Страхотно е, че с помощта на Sony и BRAVIA Internet Video сме в състояние да поднесем най-вълнуващите видеоклипове на Eurosport на зрителите, когато те просто поискат да ги гледат”, коментира Жак Рено, вицепрезидент на Eurosport. “От интервюта със спортисти от световна класа, през обстойни анализи на спортни срещи, до рекапитулацията на последните спортни събития-най-доброто от света на Eurosport е вече достъпно за спортните запалянковци, с натискането на един бутон”.

BRAVIA Internet Video

BRAVIA Internet Video въвежда най-доброто от Интернет направо на телевизионния ви екран, като безупречно стриймва онлайн съдържание чрез високоскоростната ви Интернет връзка. Без да ползвате PC, получавате достъп до свят от онлайн видео-развлечение направо от удобството на дивана чрез XrossMediaBar™ менюто на BRAVIA телевизора ви.

Услугата дава също достъп до цял свят на Интернет съдържание по поръчка от сайтове за видеообмен като YouTube, Dailymotion™ и много други.

Никога не е било толкова лесно да намирате и да гледате каквото искате, когато искате. С постоянното въвеждане на нови видеоканали възможностите за развлечение са безкрайни.

Коментар