Лятна надпревара с Prima 4Kids обяви М-Тел

Най-новата кампания „Лятна надпревара с Prima 4Kids” започва от днес, 21 юни – „най-приказливите” малчугани, потребители на услугата, вече имат уникалния шанс да спечелят игрова конзола Sony PSP 3000 заедно със забавна игра „Ratchet & Clank Size Matter“.

Потребителят, който изразходи най-високата сума за разговори и SMS-и за срок от една седмица, автоматично печели награда. Единственото условие за участие в играта е малчуганът да има активна Prima 4Kids карта и услуга. Победителите ще бъдат обявявани всеки понеделник от 28 юни до 15 август 2010 година.

През юни Prima 4Kids има специални подаръци и за първокласници, завършили учебната година с отличен успех. Родителите могат да доведат своя малък отличник в най-близкия магазин на М-Тел, където срещу свидетелство за завършен първи клас с отличен успех малчуганите ще получат безплатно пакет Prima 4Kids и образователна игра за цялото семейство «Ваканция в Европа». Кампанията е по повод Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост – 24 май, и ще продължи до изчерпване на количествата.

Коментар