Тръгна мобилна версия на Sinoptik.bg

Популярният сайт за прогноза за времето Sinoptik.bg вече има мобилна версия. Независимо къде се намират, потребителите ще могат лесно да проверяват метеорологичните условия от телефона си.

На m.sinoptik.bg са достъпни прогнози за 260 населени места в страната и 1000 града в целия свят. Мобилната версия е оптимизирана за всички видове телефони, съобщиха от Нетинфо.

Както и сайтът, мобилната версия информира не само какво е времето в момента, но дава и десетдневната прогноза, разделена на интервали от шест часа.

Sinoptik.bg ще е полезен и на хората, които планират ваканцията си, като им предоставя информация за времето във всички големи курорти.

За последната седмица повече от 94 000 души на ден са посетили сайта, а рекордът на посещенията е отбелязан на 25 януари тази година, когато 166 016 уникални потребители са влезли в Sinoptik.bg, уточниха от Нетинфо.

Коментари по темата: „Тръгна мобилна версия на Sinoptik.bg”

добавете коментар...

  1. отчаян мобилен читател

    “Популярният сайт за прогноза за времето TechNews.bg вече има мобилна версия. Независимо къде се намират, потребителите ще могат лесно да проверяват най новите hi tech новини от телефона си.”

    От 6 години я чакам тази новина. …

Коментар