Нова тарифа дава практически неограничен Интернет и разговори в мрежа

София, 30 юни 2010 г. – Нови тарифни планове Net&Call пуска от утре на пазара VIVACOM. Предложението е насочено предимно към потребителите, които използват смартфон и искат да имат максимален брой включени услуги за минимална месечна такса. Тарифната линия предлага до 1500 МВ за сърфиране в интернет без лимит на скоростта, абсолютно свободни разговори в мобилната мрежа на VIVACOM с до 3600 минути и 3600 SMS-а и допълнително още 60 минути – към всички останали национални телекоми. Това означава практически неограничено сърфиране в мрежата и неограничени разговори към оператора за цена от максимум 29.80 лв. на месец.

Извън включените в пакетите мегабайти и минути за разговори, потребителите могат да ползват тези услуги на най-ниските към момента цени на пазара – по 10 ст. за допълнителен MB интернет трафик и по 25 ст./мин. за разговори към всички мрежи в страната. Останалите предимства на най-новата смартфон тарифа са липсата на ограничения в скоростта на включените мегабайти и никакъв лимит на номерата, с които абонатът може да говори в мрежата безплатно.

Новата тарифа VIVACOM Net&Call се предлага и с ултра компактния и стилен смартфон Sony Ericsson X10 Mini на цена от 199.99 лв. Телефонът с размери на кредитна карта влиза ексклузивно на българския пазар само в магазините на VIVACOM. Моделът разполага с операционна система Android и специалното приложение Sony Ericsson TimescapeTM, което събира цялата комуникация на едно място, за да може потребителят да види с един поглед текстови съобщения, пропуснати повиквания, актуализации във Facebook и Twitter, без да се налага да отваря много и различни приложения. С помощта на специален „всеобхватен” бутон потребителите-меломани получават пълна информация за любимите си изпълнители и песни. Телефонът разполага още с 5MP камера, високоскоростен интернет през 3G мрежата, Wi-Fi и GPS.

Тарифният план Net&Call се предлага в две разновидности Net&Call Top и Net&Call Мах. Цената на Net&Call Top e 9.90 лева за първите 3 месеца при сключен едногодишен договор и за първите 6 месеца при двугодишен, а на Net&Call Max 14.90 лева при същите условия. След края на промоционалния период цените на двата плана са съответно 19.80 лв. и 29.80 лв.

В абонаментния план Net&Call Top са включени 750 МВ трафик, 1500 минути и 1500 SMS-a в мобилната мрежа на телекома и 30 минути към мрежите на останалите оператори. В другата разновидност на тарифата, Net&Call Мах, има включени 1500 МВ трафик, 3600 минути и 3600 SMS-a в мобилната мрежа на VIVACOM и 60 минути към мрежите на останалите оператори. След изчерпване на включения лимит цената става съответно 0.10 лева за МВ, 0.25 лева на минута към всички национални оператори и 0.14 лева за SMS.

Промоционалната оферта с 50% отстъпка от месечната такса е валидна само за нови абонати на VIVACOM в периода 01.07.2010 – 31.10.2010 г.

Коментар