Globul и Germanos със специална отстъпка за всички Bluetooth hands-free

София, 1 юли 2010 – Стартиралата преди дни национална кампания „Шофирай безопасно. Говори с hands-free!” продължава със специално търговско предложение – 20% отстъпка за всички Bluetooth hands-free устройства, закупени в периода 1 юли – 15 август 2010г. в магазините на GLOBUL и GERMANOS.

В рамките на промоцията, Bluetooth слушалката Nokia BH-108 може да бъде закупена само за 31,92 лв. единствено в магазинната мрежа на GLOBUL и GERMANOS. Nokia BH-108 се отличава с изчистен и стилен дизайн, и разполага с удобен мултифункционален бутон, който позволява лесно приемане или прекратяване на телефонни разговори по време на шофиране.

GLOBUL и GERMANOS организират съвместната си инициатива за безопасна употреба на мобилен телефон зад волана „Шофирай безопасно. Говори с hands-free!” за четвърта поредна година. Целта на кампанията е да провокира всички участници в движението да бъдат отговорни към себе си и към околните на пътя. Посланик на инициативата и тази година е известният автомобилен състезател в GP2Series Владимир Арабаджиев, а основен партньор е Пътна полиция – София.

Коментар