b-connect Extreme с безплатни минути, Siemens A70 и изненади от Globul

Зимният b-connect EXTREME съдържа SIM-карта с тарифа b-connect и до 320 безплатни минути за разговори в мрежата на оператора, както и стилен комплект от шапка, шал и ръкавици в два варианта – мъжки и женски. Цената на зимния b-connect EXTREME е 12,99 лв.
Пакетът b-connect EXTREME с мобилен телефон Siemens A70 включва две SIM-карти с тарифа b-connect и общо до 640 безплатни минути за разговори в мрежата на GLOBUL и на цена от 79 лв.
И с двата стартови пакета b-connect EXTREME потребителите получават по 20 безплатни минути за разговори в мрежата на GLOBUL и по 5 лв. време за разговори още при самото активиране на SIM-картата. Броят на безплатните минути се увеличава според стойността на първото презареждане както следва:
– с по 5 безплатни минути за всеки от следващите 12 месеца, ако първото презареждане е на стойност между 4 и 14 лв.
– с по 15 безплатни минути за всеки от следващите 12 месеца, ако първото презареждане е на стойност между 15 и 39 лв.
– с по 25 безплатни минути за всеки от следващите 12 месеца, ако първото презареждане е на стойност над 40 лв.
Първото презареждане трябва да бъде направено до 30 юни 2007 г.
При активиране на b-connect EXTREME до 7 януари 2007 г., потребителите получават още 40 безплатни минути за разговори в мрежата на GLOBUL като коледен подарък от оператора, които ще бъдат заредени в техните SIM карти между 8 и 12 януари и могат да се използват без ограничения в рамките на 1 година.
Всички цени са с включен ДДС.

Коментар