Жонгльори на 2be раздават топки „анти стрес”

Според последни проучвания около една пета от българите са подложени на стрес. В борбата срещу забързаното и напрегнато ежедневие, макар и по един весел и забавен начин, ще се включи и най-голямата верига за мобилни технологии в България.
В навечерието на коледните и новогодишни празници 2be ще допринесе за празничното настроение с изпълненията на професионални жонгльори. На любопитните минувачи жонгльорите ще раздават и „анти стрес” топки с пожелания за спокойни и релаксиращи празници.
“Надявам се с тази инициатива да допринесем за празничното настроение на хората и приканваме всички, които имат възможност, да се насладят на импровозираните изпълнения на жонгльорите,” каза Станислава Арнаудова, изпълнителен директор на 2be.
Инициативата стартира на 8 декември и ще продължи до 30 декември пред магазините на 2be в София (Sky City, Sofia City Centre, Mall Sofia, бул. “Витоша” 26 и “Мария Луиза” 78), Варна (бул. “Осми Приморски полк” 67-69), Благоевград (ул. “Тодор Александров” 24) и Стара Загора (бул. “Цар Симеон Велики” 112 – Търговски център “СИТИ”), всяка събота (11-14 ч. и 17-20 ч.) и неделя (от 11 до 15 ч.) в моловете и всеки петък между 17 и 20 ч. за всички останали магазини.
2be е търговското наименование на българската верига магазини за мобилни телефони и услуги с над 10-годишна история. Собственик на търговската марка 2be е фирма “Кимимпекс Търговия и Лизинг” ООД. В 2be работят 700 висококвалифицирани служители.
В момента магазинната мрежа на 2beвключва 99 магазина в цялата страна. За 2006 година 2be планира да инвестира в разширяване на магазинната си мрежа над 4 млн. лева.
2be е единствената верига в България, която работи с всички телекомуникационни оператори. В магазините от веригата 2be потребителят има възможност на едно място да избира между всички налични оферти на пазара за мобилни телефони, услуги и потребителска електроника.
Целта на 2be е да предложи пълно разнообразие на едно място, да направи мобилните комуникации максимално достъпни и удобни, като помогне на своите клиенти да вземат най-доброто решение за стандарта си на живот и за потребителските си нужди. 

 

Коментар