СуперХостинг.БГ предлага две години хостинг на цената на една

Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ стартира лятна промоция „1=2“, удвоявайки периода за всяка едногодишна поръчка за хостинг план СуперПро или СуперХостинг. Така клиентите, избрали хостинг план СуперПро по време на промоцията, ще заплатят само 117 лв. с ДДС и ще получат двугодишен достъп до 37 555 MB пространство, 3755 GB трафик, 500 пощенски кутии и възможност за хостинг на осем независими сайта. Съществуващите потребители на хостинг план СуперСтарт ще могат да се възползват от промоцията, като преминат на по-горен план за едногодишен период. Промоцията е валидна както за Linux хостинг, така и за ASP.NET (Windows) хостинг услугите на СуперХостинг.БГ.

„Добавянето на една допълнителна година е особено подходящо за онлайн търговци, медийни сайтове и други Интернет предприемачи, както и за традиционни фирми, които се стремят към силно присъствие в мрежата. Нашето желание е по този начин да подкрепим старта на доста Интернет проекти в първите години на тяхното развитие и да осигурим известно спокойствие по отношение на тяхната видимост в Интернет“ – посочва Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ. – „Ние винаги сме се стремили да предлагаме промоции, които дават истинска добавена стойност на нашите клиенти и имат за цел създаване на дългосрочни взаимоотношения. Това е и една от причините за кратко време компанията ни да заеме водещо място на хостинг пазара в България.“

За да се възползват от промоцията, клиентите трябва да закупят едногодишен хостинг план СуперПро или СуперХостинг, а допълнителната година ще се добави автоматично в онлайн поръчката и към хостинга, и към домейна. При заплащане на две или повече години, към избрания период ще бъде добавена безплатно една допълнителна година.

Коментар