Безвъзмездна финансова помощ за подготовка за сертификат ISO 27001:2007

Темата за информационната сигурност на организациите е една от най-наболялите през последната година. Особено в условия на криза запазването на кофиденциални и защитени данни е от изключително значение.

ISO 27001:2007 е световнопризнат стандарт за внедряване на система за управление и оценка на сигурността на информацията в организациите. Сертификатът признава възможността на организациите да запазват своята конфиденциална информация. Той е и доказателство за добри стратегически решения, които сертифицираната организация взима, както и за стабилното й дългосрочно развитие.

Оперативна програма „Конкурентоспособност” дава възможност за кандидатстване с проекти за придобиване на сертификат ISO 27001:2007. Компаниите могат да получат безвъзмездна финансова помощ до 150 000 лв.. Получете безвъзмездно финансиране на вашите проекти и оставете професионалистите от ITCE да помогнат на вашата организация при подготовката за сертифициране.

През месец август 2009 г. ITCE става първата фирма в България, която предоставя усуги за подготовка за сертификати ISO 27001:2007 и ISO 20000 с акредитиран сертификат за управление на ИТ услугите ISO 20000. Дългогодишният опит и експертиза на консултантите помагат на компании от целия регион на Балканите да постигнат световноизвестни сертификати и реално да повишат ефективността на своята работа.

ITCE може да помогне и на вашата организация с подготката за придобиване на сертификат ISO 27001:2007. Кандидатствайте за безвъзмездно финансиране до 30 септември 2010г. по ОП „Конкурентоспособност” и се доверете на доказани професионалисти.

Сега е моментът да утвърдите вашата силна позиция на пазара и да докажете сигурността на вашата информация с безвъзмездно финансиране и консултанти с повече от 10 години опит.

Коментар