Хитовите хладилниците от H-серия пристигат в България следващата седмица

Пазарният лидер и доказан новатор в областта на потребителската електроника Samsung Electronics Co. Ltd. скоро ще представи на българския пазар последните попълнения в областта на битовата техника – новите side-by-side хладилници H-серия (модели RSH7ZNRS, RSH5TEPN и RSH5PTTS).

Предлаганите от Samsung side-by-side хладилници с фризери са уникално съчетание на модерен дизайн и находчиви решения за съхранението на хранителни продукти. Новата серия разполага с набор от елементи, които допринасят за изискания външен дизайн и функционалност – вградени дръжки, които допълват безшевните линии и придават завършеност на дизайна, усъвършенстван one-touch контролен панел, технология TWIN Cooling Plus™ , ледогенератор, разположен директно на вратата на фризера, като така спестява ценно пространство за допълнителни рафтове. Като прибавим и LED осветлението, вече добиваме представа за хладилника с определено най-находчивия дизайн сред предлаганите на пазара към момента.

Изпълнението на новата H-серия е вдъхновено и от идеята за опазването на околната среда. Предстои въвеждането на първите модели от клас А + + в категорията side-by-side, на основата на иновативни технологии за охлаждане и при употребата на щадящи охлаждащи вещества като фреон R600a, какъвто Samsung традиционно използва.

Изненадващи нововъведения, надеждна функционалност

Новата серия хладилници на Samsung предлага една от водещите технологии за охлаждане. Системата TWIN Cooling Plus™ комбинира два самостоятелни изпарителя (един в хладилната и един във фризерната част), които работят за поддържане на оптимална влажност и свежест на храната. Докато повечето конвенционални хладилници с един изпарител поддържат влажност само до около 43 %, хладилниците от серия H поддържат до 75 % влажност. Освен това системата TWIN Cooling Plus™ гарантира, че специфичния мирис на един или друг хранителен продукт няма да бъде пренесен върху останалите.

С помощта на иновативната CoolSelect Zone е възможно локално нагласяне на температурата, без да се налага да се променя температурната среда за останалата част от хладилника. Това на практика означава, че ще можете спокойно да съхранявате продукти с по-специфични температурни изисквания. Междувременно системата за въздушна циркулация Multi-Flow ще поддържа равномерна температура за целия хладилник, разбира се с изключение на CoolSelect Zone.

Класически черти и стилен дизайн

Хладилниците от новата серия изглеждат напълно пригодени да поведат конкуренцията по отношение на стиловите изисквания. Ледогенераторът Clear View, вграден във вътрешната част на вратата на фризера и едно от най-изобретателните нововъведения  – мини-бар, който се отваря с леко докосване – гарантират стил и класа за всяко събиране, където се сервират напитки.

Мини-барът в хладилниците от H-серията предлага енергийно ефективен начин за съхранение на напитки, без да се налага да използвате общата част за съхранение на продукти на хладилника. Специално пригодена част, вградена във вратата на хладилника поема тази функция, като предлага лесен достъп (чрез soft one-touch интерфейс), и заедно с това запазва хранителните ви продукти подходящо изстудени. Освен това изглежда добре: вашият личен мини-бар, добре пригоден за забавления.

Новата H серия има монолитен дизайн, красив както отвътре, така и отвън. Допълнителният рафт Z и подвижният поднос предлагат находчиви решения за оползотворяване на вътрешното пространство, а лесните за отваряне вградени дръжки отвън са идеални за всеки потребител.

Коментар