Достъпен ръчен скенер за делови потребители

Мобилен цветен скенер на полската компания Media Tech пусна на българския пазар дистрибуторът Специализирани Бизнес Системи. Scanline MT4090 e удобно решение за търговски представители, застрахователни агенти, финансови брокери, архитекти, оценители, студенти и други мобилни професионалисти и обикновени потребители.

MT4090 сканира в два режима: монохромен и цветен. Тази гъвкавост го прави подходящ при копиране на договори, фактури, цветни и чернобели снимки и др. документи. Сканираните фотоси и документи могат да се преглеждат, принтират или конвертират в Word и Еxcel формат със софтуера за разпознаване на текст Abbyy OCR.

Устройството се явява и помагало за студенти, които могат лесно да разменят записките си след лекции. МТ4090 може да бъде полезен и по време на бизнес срещи за бързо сканиране на подписан документ и изпращането му с компютър по имейл. Застрахователният агент би могъл да изпрати всички необходими документи направо от дома или офиса на клиента си.

МТ4090 е снабден със стабилизираща система от четири колелца, която го прави по-удобен и сигурен при работа. Системата за корекция на скоростта оптимизира движенията на ръката по време на сканиране.

Сканираните документи могат да бъдат копирани директно върху micro SD карта или да се прехвърлят от скенера към компютър с кабел, който е включен в комплекта. МТ4090 достига резолюция 600 dpi, отличава се с безшумна работа, малки размери и тегло.

Устройството идва с 2 години гаранция на препоръчителна крайна цена от 148 лева с ДДС.

Коментар