Над 100 служители на М-Тел и техните деца участват в доброволчески дни

София и Велико Търново са градовете-щастливци, които през почивните дни ще се радват на над 100 доброволци, облагородяващи обекти, в лицето на служители на М-Тел и техните деца. Акцията е част от поредицата доброволчески тиймбилдинги на М-Тел, чрез които компанията съчетава полезното с приятното – сплотяване на екипа и извършване на обществено полезен труд.

В събота обектът, който служителите на М-Тел и техните деца ще посетят в София е Зоологическата градина. Очаква се около 70 души да се заемат с  боядисването на клетки и съоръжения и почистване на парка. В неделя Велико Търново пък ще се сдобие с нови храсти и дървета, които 40 души ще засадят в природния парк „Ксилифор”.  

М-Тел е първата компания, която стартира подобна инициатива в такъв мащаб и в дългосрочен план сред служителите си. Материалите за „разкрасяването” на обектите се осигуряват от компанията, а служителите на компанията помагат за развитието на обществото чрез доброволчески активности, свързани с почистване на паркове, дворове на заведения за социално слаби хора, засаждане на цветя и дървета, боядисване на пейки, огради, беседки, изграждане на съоражения и други.

До момента 5 обекта в страната вече подобриха своя облик, благодарение на отзивчивостта и усилията на служителите на М-Тел. В акцията до момента са се включили повече от 90 служители на компанията. Дори стажантите на М-Тел се запалиха от благородната идея и в края на август се включиха в инициативата като разкрасиха Борисовата градина в София.

Доброволческите инициативи с участието на служителите на М-Тел ще продължат и през следващите месеци.

Коментар