Движението продължава с PlayStation 3 И Move!

На 15 септември се състоя премиерата на PlayStation®Move, който вече можете да откриете във всички големи вериги магазини у нас. 36 разработчици и издатели ще подкрепят платформата PlayStation®Move, което предполага голям каталог от игри и аксесоари в близко бъдеще.

През изминалия уикенд над хиляда посетителя на Сердика Център успяха да видят PlayStation®Move на живо. Стотици успяха да се доредят и да опитат изкушението от игра без джойстици, мишки или клавиатури. Много от тях успяха да спечелят интересни награди от PlayStation, а други спечелиха преки двубои с приятели в Гладиаторската Арена или на Тенис на маса. Най-голям интерес сред децата предизвика вече култовата игра “Start the Party”, която на моменти събираше тълпа от майки, бащи и крещящи деца! Със сигурност ще запомним това събитие, но без да спираме за отдих продължаваме с пълна пара. Следваща спирка The MALL (на Цариградско Шосе).

На 25 и 26 септември ще можете да откриете екипа на PlayStation на партера в THE MALL (точно срещу централния вход).

Ето и някои от игрите, които ще можете да играете с новият PlayStation®Move пакет:

Start the Party™
The Shoot™
EyePet™
Kung Fu Riders™
Sports Champions™
The Fight: Lights Out™ (предстояща премиера)
TV Superstars™
HeavyRain™ Move edition (от Ноември 2010)

Информация за PlayStation®Movе

Комбинацията от PS3 системата и PlayStation Eye camera разпознава прецизно ъглите на движение и абсолютната позиция на PlayStation Move в 3D пространството, като по този начин дава усещането на играчите, че те наистина са вътре в играта. PlayStation Move доставя несравнима прецизност благодарение на висококачествените сензори за движение, включително жироскоп, акселерометър и сензор за магнитно поле. С PlayStation Move, могат да се хванат, както бързи, така и бавни движения, независимо дали играчът държи тенис ракета или четка за рисуване.

Коментар