Започва раздаването на пари и коли в играта „СМС за Милиони”

До 31 декември 2010 година всеки ден ще се раздават големи награди в новата игра „СМС за милиони” по Нова ТВ. Тази вечер водещият Ники Кънчев ще изтегли името на късметлията, който ще получи първите двайсет хиляди лева. Утре подаръкът ще е още по-примамлив – чисто нов автомобил Фолксваген Голф 6, при това не с базово оборудване, а с куп екстри като климатик, електрически стъкла и какво ли още не!

Всеки понеделник ще се теглят по две награди – една за деня и една за големия джакпот, който се е натрупал през седмицата.

Право на участие в играта имат всички потребители на М-Тел и Виваком, навършили 18 години, които  изпратят безплатен смс със своето ЕГН на номер 9999 за регистрация! В тегленето за дневната печалба участват всички, които са отговорили правилно чрез смс (на цена 1,20 лв.) на поне един въпрос в рамките на деня, с точките, спечелени през деня и всички прехвърлени точки от предните дни. Всяка точка е равна на 1 участие в тегленето. Например, ако участникът има 100 точки, то номерът му ще участва 100 пъти в тегленето. Тегленията на печелившите участници се извършват в студиото на „СМС за Милиони“, на живо в ефира на Нова телевизия точно в 18:30 часа през седмицата.

До края на годината ще бъдат раздадени общо над 1 милион лева от по 20 000 хиляда лева и по един джакпот седмично, както и 60 нови автомобила Фолксваген Голф Шесто поколение, пълни с екстри.

„СМС” за Милиони” се организира от „Ню Геймс” с разрешението на ДКХ и с партньорството на М-Тел.

по темата: „Започва раздаването на пари и коли в играта „СМС за Милиони””

добавете коментар...

  1. nasko4445

    Без да съм си направил регистрация получавам постоянно съобщения подтикващи ме към участие!
    Появяват се звънене по всяко време , което ме изнервя! Как да постъпя за да деактивирам това звънене!

Коментар