Задава се “Сиско Експо” в София

Последни ИТ и мрежови тенденции ще разкрие осмото издание на „Сиско Експо” у нас. Форумът за комуникационните и мрежови технологии ще се проведе на 5 октомври 2010 г. в хотел Шератон в София, съобщиха организаторите.

Темата на "Сиско Експо 2010" е "Сътрудничество и виртуализация без граници. Променяме начина, по който работим, живеем, забавляваме се и учим".

Сред акцентите в програмата ще бъдат последни разработки в областта на „облака", архитектурата за колаборации на Cisco, бизнес видео, обединени комуникации и др.

Специален гост на събитието ще бъде Енрике Руеда-Сабатер, старши директор „Стратегия и икономика” на Cisco за развиващите се пазари. Той ще представи резултатите от проучване на Cisco и Monitor Group’s Global Business Network за бъдещето на интернет до 2025 г.

"Сиско Експо" е събитие, организирано и подготвено изцяло от инженери за инженери. Ще се проведат над 25 сесии за иновациите в технологиите на Cisco. Работни семинари и примери от практиката ще покажат на присъстващите как да увеличат ползите за компаниите си чрез ИТ.

Коментар