Globul ще покрива сметки на неплатежоспособни клиенти

Globul обяви първа по рода си услуга на българския пазар. Операторът ще покрива месечните сметки на свои клиенти при настъпване на неблагоприятни житейски ситуации.

Чрез Globul Garant клиентите ще могат да продължат да ползват мобилните и фиксирани услуги, дори когато нямат възможност да заплащат месечните си сметки, поради настъпване на непредвидени обстоятелства като заболяване, злополука,  нежелана безработица или хоспитализация.

Операторът гарантира плащането на до 12 месечни сметки. В допълнение, потребителите са защитени и срещу злоупотреба с открадната SIM-карта.

При настъпване на някое от изброените събития, абонатите с активирана услуга Globul Garant разполагат с финансово покритие на определен брой средномесечни сметки към оператора с максимален размер до 100 лв. всяка. Броят гарантирани месечни сметки варира в зависимост от настъпилото събитие, като максималната обща сума е 1 200 лв.

В случай на злоупотреба с открадната SIM карта, услугата гарантира покритие до 100 лв. за разговорите, проведени в рамките на 24 часа след кражбата и преди уведомяването на Globul за блокиране на SIM-картата.

Услугата GLOBUL Garant е валидна за всички настоящи и нови частни абонати на оператора срещу месечна такса от 2,50 лв. на SIM карта, която се заплаща заедно с месечната сметка за мобилни услуги. Всеки клиент на оператора има възможност да включи до три SIM-карти в програмата.

Коментар