Харалд Иверсен пое управлението на Nera Networks България

Комуникационната компания Nera Networks обяви днес новия си управляващ директор в България. Харалд Иверсен има дълга и успешна кариера в норвежкия производител на оборудване за безжични комуникационни системи, като досега е заемал няколко управленски позиции в Nerra.

Преди своето преназначение Иверсен е бил вицепрезидент „Глобални услуги“ в Nera Networks AS. Той започва кариерата си в компанията като мениджър „Проекти“ в Гватемала, а след това е изпълнявал последователно длъжностите бизнес мениджър, вицепрезидент „Мениджмънт поточна линия“ и вицепрезидент „Операции“ за региона Северна и Южна Америка.

Nera Networks проектира и доставя безжични телекомуникационни решения от своето създаване през 1947 г. досега. Компанията получава приходи чрез продажби в повече от 100 страни. Над 95% от продажбите са от потребители извън Норвегия.

Централният офис на Nera Networks се намира в град Берген, Норвегия. Регионални офиси компанията има в Европа, Северна и Южна Америка, Средния изток, Африка и Азия.

Коментар