ICB ще представи решения за управление на кеша на CeBit Bilisim 2010

29 септември 2010, София, За поредна година ICB ще участва в едно от най-престижните и мащабни изложения в областта на Информационните технологии – Cebit Bilisim 2010, което ще се проведе е периода 6-10 октомври в Истанбул. Фокус на тазгодишното представяне на ICB ще бъдат решенията SAFE FAMILY за управление и обработка на пари в брой, които компанията вече над 10 години разработва за банки и финансови организации в България и Норвегия.

„Управлението на процесите свързани с ценните пратки в търговските банки, преброителните и транспортните дружества е много специфична ниша, в която малко компании имат експертиза и могат да предоставят професионални решения. Има редица аспекти свързани със сигурността на информацията и контрола на процеса по регистриране и проследяване на движението на парите, които в ICB изучаваме вече над 10 години, за да можем да предоставим надеждни софтуерни решения на нашите клиенти. В България вече работим с водещите банки като Уникредит Булбанк, Райфайзенбанк и Сосиете Женрал Експресбанк. Наш клиент е и Дружество за касови услуги, което обработва над 2 милиарда лева кеш всеки месец. Продуктите ни се използват и от редица финансови организации в Норвегия. Смятаме, че продуктовата ни гама от решения Safe Family притежава голям потенциал да се реализира успешно в международен мащаб, тъй като софтуерът е базиран на модерни технологии и добри практики в областта, с което малко от конкурентните продукти могат да се похвалят. Избрахме CeBit Bilisim като място, където очакваме да направим полезни бизнес контакти и да разширим мрежата ни от партньори.“, коментира Стоян Боев, управител на ICB.

Щандът на ICB ще бъде разположен в изложбената площ определена за делегацията от български фирми в изложбена зала 2, секция B31- 12 и ще очаква всички гости на изложението, които имат интерес да го посетят.

Коментар